Jobbet Produktionstekniker sökes till Samon i Vellinge! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker sökes till Samon i Vellinge! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du en teknisk grundutbildning och ett intresse för teknik? Vill du arbeta på ett företag med produkter som gör skillnad? Läs då mer endan!

Information om uppdraget:

Samon AB grundades 1990 och är idag en av Europas ledande tillverkare och leverantörer av gasdetektor inom främst kylindustrin. Produkterna används inom industrikyla, livsmedelskyla och komfortkyla. All utveckling och produktion utgår från Samons kontor & fabrik i Vellinge och majoriteten av kunder finns internationellt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att slutmontera och avprova gasdetektorer inför leverans. Du kommer att arbeta i hela kedjan, från förproduktion, till produktion och frakthantering. Du kommer också få jobba med service och kontroll på av kunder inskickade produkter. Utbildning för detta får du efter hand.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse, gärna omgående. Arbetstiderna är måndag-fredag 08-17. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer att bli anställd av Samon.

Detta söker vi:

Du som söker har minst gymnasiekompetens med inriktning teknik samt el eller elektronik. Du ska gärna ha vissa grundläggande kunskaper om lågspänning. Grundläggande kemikunskaper är meriterande. Vi tror att du är van vid fysiskt arbete, är händig samt har god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

Eftersom många av Samons kunder finns internationellt och då rollen kräver viss kundkontakt kräver tjänsten god engelsk förmåga i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du självständig, strukturerad samt social och kommunikativ. Du tar gärna egna initiativ och motiveras av utvecklingsmöjligheter, gärna inom företaget.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Produktionstekniker, Produktion, Tekniker, Samon, Gasdetektorer, Elektronik, El, Teknik, Montering, Kalibrering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45720

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till