Jobbet Produktionstekniker sökes för direktrekrytering i Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker sökes för direktrekrytering i Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Huddinge

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta som produktionstekniker? Just nu söker vi duktiga produktionstekniker till vår kund i Stockholm!

Information om uppdraget:

Vår kund erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster. Med drygt 50 stycken anställda på företaget som är verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättgator och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningar, som rycker in när speciallösningar krävs.

Arbetet som produktionstekniker är varierande och du får ta mycket eget ansvar. I denna roll arbetar du med byggnation av styrskåp, pumputrustningar för högtryck och dosering av kem. Du arbetar även med montering av pump-rack, rörsystem, montering av högtryckslansar och tvättplatsutrustning inför installation. Vidare arbetar du även med viss lagerhantering av artiklar och material. I rollen förekommer det visst fältarbete vid hög belastning eller i samband med driftsättning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha verktygsvana och ett tekniskt intresse, ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av ritnings samt elschemaläsning. Du ska även ha B-körkort. Vidare ska du vara flytande i svenska, både i tal och skrift. Du ska även ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har goda datakunskaper. Som person ska du ha en god organisatorisk och kommunikativ förmåga, vara social, noggrann, samt ha en mekanisk förståelse. Låter det är som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44994

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Project Coordinator for The Roll Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till