Jobbet produktionstekniker med erfarenhet av lean sökes för spännande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

produktionstekniker med erfarenhet av lean sökes för spännande uppdrag! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Kommer du från produktion och har erfarenhet av lean? Vi söker nu en konsult för ett längre uppdrag hos vår kund i Sundsvall som kommer hjälpa dem med att se över och tidssätta produktionens arbetsmoment. 

OM TJÄNSTEN

Till vår kund i Sundsvall söker vi en produktionstekniker eller liknande som kommer att se över verksamhetens arbetsrutiner på bland annat rörbockningsavdelningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer bestå av att tidsätta olika arbetsmoment i produktionen och se till att arbetsorder läggs upp korrekt. Du kommer se till att det skapas en röd tråd för arbetsrutiner mellan rörcellen och konstruktionsavdelningen.


OM DIG
Vi söker dig som har ett arbetstänkt utifrån Lean och drivs av att hitta olika typer av effektiviseringar och rationaliseringar. Du har tidigare arbetat inom produktion som produktionstekniker eller en annan liknande bakgrund. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, ansvarstagande och trivs i en miljö där du får ta många egna initiativ och ge förslag på förbättringar.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Sundsvall
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

88163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till