Jobbet Produktionstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker publicerad av Skill

Heltidsanställd
Trollhättan

Arbetsbeskrivning


Vill du ha en flygande fortsättning i karriären? Se då till att landa på ett av världens ledande företag inom flygindustrin! För kunds räkning söker vi nu erfarna produktionstekniker som vill bli en del av en global aktör i en mycket spännande och expansiv fas.

Om företaget
Vår kund står just nu inför en expansiv tillväxt och utmaningen är att både växa på befintliga komponenter samtidigt som nya affärer är under uppstart. Företaget konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Deras främsta tillverkningsmetoder är skärande bearbetning och svets samtidigt som de har en stor andel speciella processer såsom termisk sprutning och ytbehandling. Kunden är världsledande inom teknologiutveckling och satsar hårt på kommande teknologier som kan ersätta konventionella metoder på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu seniora produktionstekniker inom flera områden på företaget, både till nya projekt/komponenter som är i industrialiseringsfas men även till befintliga produkter där de står inför markant volymuppgång. I rollen ingår du i ett team där ditt uppdrag blir att säkerställa att produktionen levererar till rätt kvalitet, rätt kostnad och i rätt tid. Du leder arbetet kring produkten och arbetar även mer långsiktigt med förbättringsuppdrag. Rollen kan också komma att omfatta nya design- och produktionsuppstarter där du tar fram ett produktionskoncept som levererar inom ramen för ställda kvalitetskrav. Starka team är fundamentalt för att nå målen och ditt bidrag av kompetens, nyfikenhet och teamkänsla är viktigt för att skapa ett arbetsklimat med vinnande kultur. Du arbetar även med att coacha, stötta och handleda nya medarbetare samt har förmåga att lära ut, engagera och förklara. Du har dagligen en tät dialog internt med operatörer och övriga tekniker samt även externa kontakter med kund avseende produktionstekniska frågor.

Din profil
Du som söker har sannolikt en bakgrund inom flyg-, rymd-, läkemedels-, kärnkrafts-, eller den militära industrin med gedigen erfarenhet från produktionsarbete med högt ställda kvalitetskrav. Du har god teknisk förståelse och relevant högskoleutbildning, alternativt likvärdig kunskap som du uppnått genom yrkeserfarenhet. Kunskaper i skärande bearbetning ser vi som mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskaper i NX och teamcenter samtidigt som du är en operativ och kommunikativ ledare som kan se och leda ett flöde, både sett till kvalitet och säkerhet. Genom din kompetens har du förmåga att fatta väl avvägda beslut och säkerställa ett affärsmässigt förhållningssätt i produktionen. Har du erfarenhet av LEAN ser vi det som meriterande, liksom kunskaper i kvalitetsverktyg såsom PFMEA och SPC.

Ansökningsförfarande
Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning hos kunden. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3545

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till