Jobbet Produktionstekniker inom kretskortsproduktion har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker inom kretskortsproduktion publicerad av Skill

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren produktionstekniker och redo för nästa steg i karriären? Vi söker nu nya medarbetare till Saab i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget har ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom många områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling. Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med dem.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet sker både självständigt och i projektform tillsammans med producerbarhetsingenjörer på konstruktionsavdelningen. Du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder och lösa uppkomna problem på befintliga produkter. Du blir en viktig del av gränssnittet mot Saabs kretskortstillverkare genom att driva uppstart av nya produkter tillsammans med tillverkaren och snabbt hitta lösningar på uppkomna problem.

Din profil
Du som söker har god kunskap inom tillverkningsprocesser och flöden för kretskortsmontering samt vet vad som krävs för att nå god producerbarhet i tekniska lösningar. Tjänsten kräver god förmåga att tyda och förstå ritningar och tekniska dokument samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av DFA (Design for assembly) och arbete med IPC-standarder är meriterande. Vidare är erfarenhet inom statistisk uppföljning meriterande, då det är en viktig del i Saabs kvalitetsarbete. Som person söker vi dig som är resultatinriktad, pedagogisk samt har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du tycker om att vara flexibel i ditt arbete med viljan att ständigt utvecklas både som människa och tekniker. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning på Saab. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3364

Liknande jobb

Cloud Software Developer Göteborg Intenso Teknikrekrytering
Test Engineer Göteborg SKF
Lösningsarkitekt/Senior mjukvaruingenjör Göteborg Nigel Frank International
Ekonomiassistent rekryteras till Göteborgstryckeriet Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent och redo för något nytt? Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Quality Engineer Göteborg Poolia
Teknisk säljare region Väst Göteborg Made for Sales
Patent Attorney Göteborg Volvo Group
Domain Architect Göteborg Volvo Group
Project Manager Göteborg Volvo Group
Försäljningschef Stenungsund SalesOnly
OBD Verification Engineer Göteborg Volvo Car Corporation
Content & Copy Production Manager Göteborg Volvo Car Corporation

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.