Jobbet Produktionstekniker inom beredning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionstekniker inom beredning publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker en driven och innovativ person med erfarenhet inom kabeltillverkning och/eller kablagetest samt mekinstallation

Om företaget
Saabs affärsområde Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripen där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan. Inom området har vi en sektion med hög kompetens inom produktionsteknik montering. Vi arbetar med att industrialisera Saab Aeronautics produkter inom tillverkningsområdena EL, slutmontering och verifiering. Målet är att tillverka våra produkter till rätt kvalité och i rätt takt på ett kostnadseffektivt sätt, genom att hela tiden utveckla produktionsätt och producerbarheten för produkterna.

Dina arbetsuppgifter
Som konsult hos oss kommer du att arbeta inom olika projekt, såsom Gripen, T-X eller FoU, där du är med och konstruerar flygplan i världsklass. Produktionsteknik är en viktig länk mellan konstruktion och produktion, för att säkra att de tekniska lösningarna är både producerbara samt kostnadseffektiva. Du kommer i huvudsak att granska producerbarheten för nya produkter, beredning av produktionsunderlag både för nya och befintliga produkter, utveckla nya och befintliga produktionsflöden samt effektivisera för ständiga förbättringar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att ta fram produktionstekniska lösningar för montering i både nya och pågående projekt från tidiga konceptstudier till färdig produkt, även kunna vidareutveckla produkterna. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av produktionsrelaterat arbete i Saabs MBD-process, t ex produktionsteknik och montering. Kunskap inom teknik såsom mekinstallation eller delmontering inklusive sammanbyggnad och slutmontering, samt erfarenhet inom ytbehandling/måleri är också meriterande. Även viss kunskap om de applikationer som används t ex Delmia, 3DIVA och ERP, även erfarenhet av angränsade verksamhet till produktionsteknik ses som meriterande. Som person är du driven, engagerad och har en vilja att utvecklas inom produktionsteknik. Du är noggrann, innovativ och strukturerad och kan självständigt söka den information som anses nödvändig för att genomföra en uppgift. Arbetet sker oftast i projektform vilket medför många gränssnitt och kontaktytor. Det förutsätter att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen, då det används i stor utsträckning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår minst ett år med goda möjligheter till förlängning. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på 013–473 20 61 eller på josefine.kindahl@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3625

Liknande jobb

Montörer till Scanfil Åtvidaberg Skill
Business Support Norrköping Lernia
Tekniker med el-erfarenhet sökes! Norrköping Framtiden
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Engagerad Konstruktör Linköping SAAB
Helikoptertekniker Linköping SAAB
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Distriktssäljare Tranås Batteripoolen
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Mjukvaruutvecklare inom automotive Linköping Syntronic
Elingenjör Finspång Unik Resurs
Junior Ingenjör som vill utvecklas Norrköping Unik Resurs
Grävmaskinist sökes! Katrineholm Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till