Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionstekniker automation jobb i Skövde på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionstekniker automation på ALTEN Sweden

Produktionstekniker automation

ALTEN Sweden Skövde, Västra Götalands län Heltid


Personality / Commitment

Nu har vi en möjlighet för dig som vill arbeta inom manufacturing med fokus på PLC-programmering. Vi söker nu automationingenjörer med 1-3 års erfarenhet.

Som konsult hos oss arbetar du med huvudfokus PLC-programmering hos någon av våra uppdragsgivare. Vidare får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.Job / Skills

Vi söker dig som är manufacturing engineer då du går in som produktionstekniker med fokus på automation. Du kommer tillsammans med övriga tekniker i området driva teknikutveckling för att nå för området uppställda mål i form av teknisk tillgänglighet, produktionskostnad, ergonomi, volym och kvalitet. Rollen kräver ett genuint teknikintresse, analytisk förmåga och samarbetsförmåga. I rollen måste du hantera stakeholders i form av operatörer, produktionsledare, kollegor PT, underhåll samt leverantörer.

Utmaningarna är att tillsammans med andra stödfunktioner driva förbättringsarbeten samtidigt i tätt samarbete med vår kunds leverantörer. Tjänsten kräver en teknisk förståelse, men också en förståelse att leverera produkten till rätt, kost och kvalitet.

Vår kund har utmaningar gällande automation på flertalet områden vilket också kommer ingå i tjänsten att tillgodose hjälp och utbildningar av nuvarande medarbetare. Att driva den tekniska utvecklingen av automation kräver teknisk nyfikenhet, samt en god samarbetsförmåga då det alltid kommer att ske i samråd med flera intressenter. Detta kommer kräva ett stort fokus på att lära känna processen och dess parametrar, samt att förstå hur processen påverkar utfall på produkten men även efterföljande processer. Vidare blir en utmaning att befinna sig i en fabrik under uppstart, där rutiner är under uppbyggnad, både med avseende på processen i sig, men även organisatoriskt. Med andra ord skall man vara beredd på att förändringar kan komma att ske.

Utbildning:

-Högskoleutbildning inom maskinteknik/automation.

-Produktionsteknisk utbildning meriterande.

Kompetenskrav:

-Minst 1 års produktionsteknisk erfarenhet.

-PLC programmering är ett krav.

-Analytisk förmåga. Förmåga att förstå och bryta ner komplexa problem vid tex felsökning. Genuint tekniskt intresse, eftersom detta är ett område som har snabb teknikutveckling.

-God samarbetsförmåga med övriga tekniker, underhåll men också förståelse för operatörer produktionsledare och deras krav på leverans.

Meriterande:

-Kunskaper inom CNC controllers och robothantering.

-Kunskaper inom vision teknik.

-Erfarenhet av arbete inom högautomatiserade flöden.

Kunskaper

-Svenska i både tal och skrift.

-Engelska i både tal och skrift.

Egenskaper/värderingar

-Dokumenterat noggrann, kvalitetsmedveten & engagerad.

-God samarbetsförmåga.

-Tekniskt intresserad av maskiner och processer.

-Stark personligt driv.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD011028