Jobbet Produktionssamordnare till LP Entreprenad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionssamordnare till LP Entreprenad publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete med skötsel av grönytor? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta på ett branschledande och framgångsrikt företag?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en produktionssamordnare till vår kund LP Entreprenad. LP Entreprenad är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö. De skapar och underhåller livsmiljöer och hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. LP Entreprenad värnar om miljö och skapar hållbara lösningar.

Som produktionssamordnare kommer du tillhöra enheten Grönytor. Du kommer ha det övergripande operativa ansvaret för uppdragets dagliga verksamhet gällande trädgårdsskötsel. Vidare innebär tjänsten att planera och leda olika projekt och inom ramen för dina projekt ansvarar du för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Du ansvarar för att projektets budget hålls genom aktiv merförsäljning och värdeskapande kundrelationer.

Till stor del kommer du att arbeta på uppdrag i Alingsås. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos LP Entreprenad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och planerar att starta i mitten på augusti.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:
-1-årig gymnasial trädgårdsutbildning
-4 års erfarenhet av arbete med skötsel av grönytor
-B-körkort

Det är mycket meriterande om tidigare arbetat som arbetsledare med tillsyn och skötsel av grönytor. För att bli framgångsrik i rollen har du en god ekonomisk förståelse och du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att nå uppställda mål.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48722

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till