Jobbet Produktionsplanerare till vår globala kund i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsplanerare till vår globala kund i Uppsala publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning


Vi söker en produktionsplanerare för ett konsultuppdrag till vår globala kund i Uppsala, du erbjuds en rolig och stimulerande roll i ett spännande företag. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå fram till december 2021, med goda möjligheter förlängning eller direktanställning. Uppdraget är på heltid och belagt i Uppsala.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Du kommer arbeta på avdelningen Production planning som ansvarar för produktionsplanering och distributionsplanering. Du kommer ingå i ett team på ca. 14 medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland andra:
•Påfyllning av lager
•Bevakning av lagernivåer
•Koordinering av aktiviteter mot uppfyllande av kundorder

Vem är du?
Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet från en liknande roll samt utbildning inom relevant område. Du har goda kunskaper i ERP system, med fördel har du tidigare erfarenhet av Oracle och/eller SAP. I denna roll är flytande svenska och engelska ett krav.

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ samt initiativrik. Du har lätt att lära dig nya saker och trivs i en koordinerande roll. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna beslut i situationer som kräver snabbt agerande.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57488

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till