Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsplanerare till Sweco! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsplanerare till Sweco! på Academic Work

Produktionsplanerare till Sweco!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du något års erfarenhet av projekt mot infrastruktur? Just nu söker vi en driven och härlig kollega som vill in i ett glatt team som arbetar mot nytänkande projekt. Sweco som bolag erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco är det bara du som sätter dina egna gränser! Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!


Om tjänsten
Sweco söker en produktionsplanerare som kommer fokusera på att arbeta med produktionsplanering samt kalkyler i olika infrastrukturprojekt. Den grupp du kommer tillhöra på Sweco består idag utav 8 st härliga kollegor, alla med spännande och relevanta bakgrunder. Dom flesta har arbetat ett tag, men vissa även väldigt nya in i rollen. De kunder denna grupp arbetar mot har sin placering från Stockholm till Uppsala, Västerås till Södertälje.

I rollen som produktionsplanerare kommer du ha en tät kunddialog där fokus ligger på olika infrastrukturprojekt som kan vara kopplat till b.la mark, anläggning, järnväg m.m och där projekten kommer centreras kring vad som byggs.

I funktionen produktionsplanering tas byggbarhetsaspekter och kostnadsoptimering i beaktande samt att dessa stäms av med berörda teknikslag, så att det i projekteringen tas fram lämpliga lösningar och konstruktioner med hänsyn till detta. I produktionsplaneringen görs ofta analys, utvärdering, val och beskrivning av lämpliga produktionsmetoder, produktionsytor och entreprenadformer. Även lösningar för masshantering, logistik, körvägar och byggtider ses över. Produktionsplaneraren utgör även stöd i riskhantering och arbetsmiljöfrågor.

I många fall så behöver det även planeras och tas fram skedesplaner, produktionstidplaner, trafikprovisorier och etapper för byggskedet. Produktionsplanering har i uppdragen ofta löpande kontakt med de flesta teknikslagen samt med beställaren, och blir ofta involverade i val av lösningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli anställd på Sweco på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Det här är Sweco


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som

* Har en ingenjörsexamen alternativt YH-utbildning mot relevant område
* Erfarenhet av infrastrukturprojekt
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då dokumentation och övrig administration kommer göras på båda språken

Du kommer ingå i en grupp vars strävan alltid är att uppnå bästa resultat i projekten så ditt engagemang och nyfikenhet är avgörande för att passa in i organisationen. För att dela samma inställning som dina arbetskamrater ser vi att du har ett stort intresse för tekniken, en entusiasm för att lära dig mer och utvecklas samt en god förmåga att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan prioritera ditt eget arbete samt vågar fråga om det är något du inte förstår för att komma framåt.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stort värde vid dina personliga egenskaper, motivation för tjänsten och intresset för tekniken.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Stockholm, Kungsholmen

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Information om företaget
Sweco är den mest attraktiva arbetsplatser när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Vidare erbjuder de samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061215-SE