Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsplanerare till Steelwrist jobb i Rosersberg på Steelwrist

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsplanerare till Steelwrist på Steelwrist

Produktionsplanerare till Steelwrist

Steelwrist Rosersberg, Stockholms län Heltid

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen.Vårt mål är att vara "Bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet".Vi behöver förstärka organisationen med en driven produktionsplanerare som kommer vara en viktig del i företagets produktions‑, kvalitets‑ och produktutveckling.Vill du jobba i nya, fräscha lokaler i Rosersberg, i ett expansivt företag med häftiga produkter och i ett härligt gäng. Då är detta jobbet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som produktionsplanerare kommer du att skapa och underhålla produktionsparametrar för produkter och kundoptioner, såsom BOM-listor och övrigt tillverkningsunderlag för rationell tillverkning.

Du ansvarar för att dagligen planera samt optimera produktion och tillverkning utifrån kapacitet/beläggningsperspektiv med hänsyn taget till kundernas önskade leveranstid. Du kommer att bevaka och omplanera, men också mäta och följa upp resultat i produktionen.Vidare innebär arbetet att delta i kontinuerliga förbättringsarbeten för processer som rör produktionsavdelningen.

Arbetet innebär mycket intern kommunikation med olika avdelningar för att kunna dela information och säkerställa en god leverans. Arbetet kräver ett nära samarbete tillsammans med ansvariga för andra avdelningar och övrig produktionspersonal.

Personlighet:
Du trivs och din personlighet passar i ett bolag med klara ambitioner att växa med alla utmaningar detta innebär. Du är en prestigelös, lösningsorienterad och ansvarsfull person som vill driva dina arbetsuppgifter hela vägen. Du är en resultatinriktad genomförare som på ett engagerat sätt driver de arbetsuppgifter som ligger på ditt bord. Du kommer att arbeta under eget ansvar både självständigt och i projektform, därför är god kommunikations- och initiativförmåga viktiga egenskaper. Du förväntas även bidra till ständigt förbättringsarbete av arbetsprocesser och rutiner.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:
Som person är du teknisk, noggrann, drivande och självgående. Du har god förståelse för industriell tillverkning, god datorvana och van att arbeta i affärssystem (meriterande Monitor ERP). Du drivs av att ständigt förbättra och att lösa problem i tillverkningen. Du har goda färdigheter i svenska och engelska i både tal och skrift. Steelwrist expanderar kraftigt så ditt bidrag till vår utveckling är viktig.

Välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekommenderade jobb

Produktionsplanerare till Steelwrist
Steelwrist Rosersberg Heltid
laboratorieassistenter
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Processtekniker till Recipharm Pharmaceutical Development!
StudentConsulting Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?