Jobbet Produktionsplanerare till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsplanerare till Saab publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med produktionsnära planeringsfrågor och har erfarenhet från produktion och produktionsflöden? Skulle du beskriva dig som en driven och kommunikativ person? Då kan du vara personen vi letar efter! För Saabs räkning söker vi nu en produktionsplanerare!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare är du drivande för uppföljning av leveranser och leveranssäkerheten. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: – att aktivt arbeta tillsammans med inköp och produktion för att planera totala antal, batchstorlekar och leveranstidpunkter. – leveransbevakning mot leverantörer från stora delar välden främst Europa och Sverige. – att tillse att planeringsparameterdata i MPS–systemet är uppdaterade. – att säkerställa att alla flöden är synkade; att det fysiska flödet ute i produktionen matchar flödet i det interna materialplaneringssystemet IFS. – avropshantering mot externa leverantörer. – att diskutera och kommunicera förändrade förutsättningar och antal med intressenter inom organisationen och leverantörer. – att bevaka och ställa krav på behovstidpunkter för tillverkningsunderlag från utvecklingsavdelningarna.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du; - vill arbeta med produktionsnära planeringsfrågor och har erfarenhet från produktion och produktionsflöden. - har förmågan att arbeta självständigt. - har förmåga att driva projekt och fatta beslut. - har högskolekompetens eller motsvarande relevanta kunskaper av planering/logistik/inköp inom produktion, utvecklingsprojekt eller liknande. - behärskar engelska i tal och skrift och gärna ytterligare språk. - har goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av SAAB:s materialplaneringssystem (IFS) eller liknande. Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är analytisk förmåga samt kritiskt och kreativt tänkande. Vidare utmanas du i samarbetet med personal både inom den egna arbetsgruppen såväl som andra avdelningar samt med interna/externa kunder och underleverantörer.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast. Uppdraget sträcker sig 6 månader med god chans till förlängning eller övertagande från Saab. Arbetstiderna är under dagtid. Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3210

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till