Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Produktionsplanerare till Recticel job in Gislaved at ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Produktionsplanerare till Recticel på ValueOne

Produktionsplanerare till Recticel

ValueOne Gislaved, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

ValueOne söker en produktionsplanerare för en tillsvidaretjänst på Recticel AB i Gislaved. Har du ett par års erfarenhet av produktionsplanering i en processindustri kan vi erbjuda dig en spännande och utmanande tjänst på ett företag med internationell räckvidd.

Recticel is an international industrial group specializing in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions which contribute to our daily comfort. Recticel develops, produces and commercializes these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications through three distinct business lines: Flexible Foams, Bedding and Insulation. Recticel is active in 20 countries and has a workforce of about 4,270 worldwide (excluding minority stakes in joint ventures). In 2019 Recticel achieved combined sales of EUR 1.22 billion (IFRS 11 consolidated sales: EUR 1.0 billion). Recticel is listed on the EuronextTM stock exchange. To learn more visit [ Link removed ] .

Om rollen

I rollen tillhör du ett team av tre produktionsplanerare som var för sig ansvarar för sina flöden med främsta uppgift att på ett så effektivt och ekonomiskt sätt som möjligt planera produktionen utifrån kundorder och prognoser. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa produktionsorder i ERP-systemet SAP från planerade kundorder och analysera kapacitet i produktionen i nära samarbete med produktionsledare.
  • Kommunicera och involvera produktionspersonalen i planeringen för kommande vecka samt schemalägga ”Bottleneck Operations”.
  • Kontinuerligt optimera produktionsplaneringen för att öka effektiviteten och minska kapitalbindningen samt kartlägga och anpassa processer och flöden i ERP-systemet SAP.
  • Med tät dialog och nära samarbete med inköp, kundtjänst och transportbokning utveckla processer med kundvärde i fokus.
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Rollen kräver också 2-4 års erfarenhet av produktionsplanering. Som person är du självständig med en kreativ lösningsförmåga som du kombinerar med goda analytiska färdigheter. Du är en engagerad och serviceinriktad lagspelare som har lätt för att kommunicera med andra och har förståelse för kunder och kollegors situation. Du har ett strukturerat arbetssätt och en pragmatisk förmåga att prioritera och sätta korta och långsiktiga mål för att lösa dina arbetsuppgifter. Du arbetar proaktivt och tar gärna initiativ till förbättringar. Har du erfarenhet av arbete från större företag eller i en processindustri är detta meriterande. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är nödvändigt. Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel, samt SAP (eller liknande ERP system) är önskvärt, liksom erfarenhet av något prognosverktyg.

Placeringen är i Gislaved och du rapporterar till Recticels Supply Chain Manager.

Recticel arbetar aktivt med att du som anställd skall trivas i företaget och har därför bra personalförmåner, en etablerad onboarding-process samt tillämpar kollektivavtal.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon 070-518 74 41.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

 

Rekommenderade jobb

Produktionsplanerare till Recticel
ValueOne Gislaved Heltid
Erfaren Redovisningsekonom till kund i Jönköping
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Administratör inom varuflödesstyrning på Dagab i Jönköping
Poolia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone1465