SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsplanerare till Kumla jobb i Kumla på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Produktionsplanerare till Kumla på Syntronic

Produktionsplanerare till Kumla

Syntronic Kumla, Örebro län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Till vår stora och snabbt växande produktionsenhet i Kumla söker vi en produktionsplanerare

Som produktionsplanerare får du en central och viktig roll i arbetet med att säkerställa produktionens beläggning och arbetsflöde. Här ansvarar du för att produktionen följer uppsatta mål och är en aktiv del i att utveckla verksamheten vidare. Som produktionsplanerare ser du till att vi uppfyller våra åtaganden mot kunder på det mest resurseffektiva sättet genom planering och optimering av kapacitet och order.

Som produktionsplanerare kommer du att:

  • Arbeta med analysering och kalkylering av produktionstid
  • Placering och produktionsplanering av inkommande produkter och order
  • Delta i lokal ledningsgrupp
  • Beräkna och analysera materielbehov
  • Ha kontakter med konstruktions-, inköps-, och kvalitetsavdelningar.

Vi söker en produktionsplanerare som har:

- Har en avslutad högskoleexamen inom industriell ekonomi, ekonomi, logistik eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet

- Har god förståelse för processer

- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Personliga egenskaper

Du har en positiv inställning till arbetet, har en god samarbetsförmåga och ett naturligt driv som tar dig och gruppen framåt. Du tar gärna tag i saker och på eget initiativ reder du ut dina, och bistår i kollegornas utmaningar i vardagen.

För att trivas i rollen som produktionsplanerare behöver du vara noggrann och strukturerad. Du har lätt för att ta egna beslut och göra egna prioriteringar, har en stark analytisk förmåga som hjälper dig att identifiera förbättringar och utvecklingsmöjligheter. Vidare ser vi att du är en stresstålig person som kan leverera i tid utan att tumma på struktur och kvalitet. Du är stresstålig och lösningsorienterad som involverar dom avdelningar och personer som krävs och engagerar dom till actions.
 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1700 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benefits, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 22 december. 

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2244964-531742