Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsplanerare till internationell kund i Mölnlycke jobb i Mölnlycke på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsplanerare till internationell kund i Mölnlycke på Lernia

Produktionsplanerare till internationell kund i Mölnlycke

Lernia Mölnlycke, Västra Götalands län Heltid

Är du en självgående och serviceinriktad person som har ett intresse för logistik, administration och produktionsplanering? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som produktionsplanerare något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett stort, spännande och globalt företag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med logistik, administration och produktionsplanering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utgå från ordar som kommer från produktionen och göra beställningar och ha kontakt med olika leverantörer globalt för att få in material och artiklar. Utöver det kommer du även att övervaka materaltillgänglighet. Tjänsten är på heltid.

Din profil

Vi söker framför allt dig med eftergymnasial utbildning inom ett tekniskt område och ser även gärna att du har erfarenhet av logistik och produktionsplanering. Om du har förståelse och intresse för produktion, analyser och siffror är detta ett stort plus. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande samt har goda kommunikationsfärdigheter. Du bör vara en lagspelare som är öppen för nya idéer och har ett dynamiskt arbetssätt med fokus på förbättring. 

Om Anställningen

  • Placeringsort: Göteborg, Mölnlycke
  • Tjänstgöringsgrad: 100%,
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse 
  • Anställningsform: Visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172437