Jobbet Produktionsplanerare till Hilton Food Group i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsplanerare till Hilton Food Group i Västerås publicerad av Hilton Food Group

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av ett snabbrörligt team i hjärtat av HFG? Är du dessutom en ansvarsfull, analytisk och strukturerad person med genuint intresse av produktionsplanering så kan det här vara precis rätt tjänst för dig.

arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en medarbetare till vår planeringsavdelning för att arbeta med produktionsplanering och ständiga förbättringar. Här arbetar du nära produktionen och andra sidoorganisationer för att optimera våra flöden.

Tjänsten innefattar ansvar för både kortsiktig planering kopplat till den dagliga produktionsstyrningen samt långsiktig planering kopplat till kampanjer, helgdagar och projekt. I tjänsten finns ett fokus på att bibehålla samt förbättra en effektiv produktionsekonomi, att optimera planerna med avseende på både kundernas behov och företagets mål. Det är en tvärfunktionell roll med många kontaktytor inom bolaget där planeringsteamet tillsammans med produktionen ständigt strävar efter kontinuerliga förbättringar och kostnadseffektiva produktionsplaner.

Exempel på andra ansvarsområden som också ingår i tjänsten är att:

• följa och kommunicera servicenivån på en daglig-, vecko- och periodisk nivå.

• arbeta med teknisk avkastningsrapport: Skapa, korrigera, kommunicera på en daglig-, vecko- och periodisk nivå.

• arbeta med systemadministration, ex tara-vikter, medelvikt, hållbarhet, nya produkter, tekniska ändringsnummer etc.

• administrera nya artiklar och ställa in nya artiklar i stamdata.

• säkra, dokumentera och uppdatera procedurer och instruktioner.

omfattning.

Det här är en rekrytering där du blir anställd av HFG. Provanställning/Tillsvidareanställning. Heltid. Skiftarbete bestående av dag, kväll och helg.
kvalifikationer.

Som person ser vi att du är noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten. Du tycker om att jobba analytiskt och se förbättringar och effektiviseringar. Du har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor och tar ansvar för de uppgifter som är inom ditt ansvarsområde. Vi söker dig som är innovativ, beslutsam och som är bekväm i en dynamisk och stundtals mycket intensiv miljö. Du har ett pragmatiskt synsätt och är duktig rent systemtekniskt.

Har du en djupare förmåga att kunna förstå hur dina och ditt teams planer påverkar produktionen, kvaliteten på produkterna och kundnöjdheten i slutändan så är det meriterande.

erfarenhet.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsplanering, gärna inom livsmedelsindustrin. För att lyckas i rollen ser vi vidare att du känner igen dig på följande punkter:

• Erfarenhet av arbete i SAP eller liknande system

• Intresse för datorer och affärssystem och hur man mest effektivt använder sig av dessa

• Goda kunskaper i Excel

• God kommunikativ förmåga, i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska

• Har du erfarenhet av SQL och programmering är det meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Sista ansökningsdag: 2019-10-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Maria Frisk, Rekryteringskonsult, maria.frisk@randstad.se, 072-988 9607

om HFG.

“Vår passion till kött bidrar till matglädje och skapar en enklare vardag – det självklara valet!” Det är vår vision. Vi är stolta över att vara experter på kött och produktionsprocesser. Matsäkerhet är avgörande för vår verksamhet. Kunder och konsumenter förväntar sig att vi ska hålla en hög nivå på hygien och kvalitet. HFG Sverige strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Därför fokuserar vi ständigt på att öka våra volymer och utveckla vårt produktsortiment.

Läs mer på http://www.hiltonfoodgroupplc.com/sverige

Referens

201248217

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till