Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Produktionsplanerare till Eltel i Umeå at Eltel Networks Infranet AB

Produktionsplanerare till Eltel i Umeå

Eltel Networks Infranet AB Umeå, Västerbottens län Part-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Brukar du bli kallad för spindeln i nätet på jobbet? Har du erfarenhet av administrativt arbete och trivs i en miljö där du utmanas och utvecklas varje dag? Randstad söker nu till Eltel en Produktionsplanerare för ett sex månaders konsultuppdrag med goda chanser till anställning hos dem efter avslutad inhyrningsperiod. Eltel genomgår just nu en spännande utvecklingsresa. Vill du vara med?

Som produktionsplanerare erbjuds du en utmanande och ansvarsfull roll inom affärsområdet Communication och i Team Umeå. Du har som produktionsplanerare uppdrag att svara för administrativt produktionsstöd samt produktionsstyrning av uppdrag och resurser – allt enligt gällande processer. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

I ansvars-/arbetsområdet ingår:
 • Bevakning av uppdragsköer
 • Daglig planering av uppdrag till tekniker
 • Administration av arbetsorder i stödsystem
 • Hantering av reklamationer
 • Kontakter med kundernas representanter
 • Stödja/supporta fältteknikerna administrativt
 • Bistå arbetsledning vid uppföljning av produktion
 • Ansvar för att arbetet följer gällande kvalitetsansvisningar och aktivt verka för att teamets uppsatta mål nås
 • Vara behjälplig med att ta fram rapporter och analyser av bl. a leveransprecision och annan statistik kopplad till leveransen
 • Attestera fakturor
 • Fakturering av utförda uppdrag
 • Rapportera till Teamledare
 • Samverka med övriga Produktionsplanerare


arbetstider.

Arbetstid: Heltid, dagtid med start enligt överenskommelse. Uppdraget är på 6 månader med goda möjligheter till anställning hos Eltel efter avslutad inhyrningsperiod.

Ort: Umeå


kvalifikationer.

Du har:
 • 3-årigt gymnasium med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande
 • Erfarenhet från arbetsområdet eller koordinator/spindel i nätet
 • Hög administrativ kompetens
 • Mycket god kompetens att jobba med administrativa stödsystem i PC- miljö
 • God organisatorisk förmåga, planera - samordna
 • Kunskaper i Microsoft Officepaketet
 • Grundläggande ekonomisk förståelse
 • Goda kunskaper i engelska
Meriterande är: Erfarenhet av marknads-/kundinriktat arbete. Kunskaper om Eltels produktportfölj och aktuella kundavtal samt erfarenhet av produktionsplanering. Har du även erfarenhet som ledare så ser vi det som ett stort plus.

Vem är du? Som person har du god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du är flexibel, jobbar strukturerat och med ett stort engagemang och ansvarstagande för uppgiften. Du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du uppvisar god social förmåga så väl externt som internt och har hög stresstolerans samt trivs med att arbeta i högt tempo. Vår enhet har ett starkt kundfokus och värnar om ett bra arbetsklimat där eget ansvar och initiativ värderas högt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-01-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Andreas Berglund, konsultchef, [ Email address blocked ]

om randstad.
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
 
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201326707