SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsplanerare till Apotek Hjärtat jobb i Norrköping på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Produktionsplanerare till Apotek Hjärtat på ICA

Produktionsplanerare till Apotek Hjärtat

ICA Norrköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Nu har du chansen att söka en helt ny befattning som produktionsplanerare till vår nyetablerade Planeringsavdelning. E-apoteket är en snabbväxande e-handel och vi finns i fina nyrenoverade lokaler i Ingelsta. Vill du vara en del av framtidens produktionsplanering? Hjärtligt välkommen! 
Därför ska du jobba hos mig, Avdelningschef planering Andreas Lindvall berättar: 


Välkommen till E-apotekets planeringsavdelning i Norrköping! Vi söker dig som trivs med att ha flera kontaktytor och som tycker det verkar lockande att ha en nyckelroll i att planera, styra och utveckla våra utleveransflöden. 


För mig som chef är det viktigt att du trivs med att vara med där det händer och tycker det verkar spännande att få chansen att utveckla en helt ny avdelning tillsammans med mig. En känsla för detaljer samt ett analytiskt angreppssätt tror jag även är ett måste för att trivas och lyckas i rollen. 


Inom planeringsavdelning kommer du ha mycket eget ansvar och stora möjligheter att påverka både avdelningen samt hela vår enhet. Som chef är jag alltid öppen för nya idéer och uppskattar en bra diskussion om hur vi kommer framåt. Jag tror på ett öppet arbetsklimat där kommunikation och samarbete är viktigt. 
Apotek Hjärtats E-apotek 


På nätet kan våra kunder beställa hem sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment. Medarbetarna på Hjärtats E-apotek arbetar för att ge våra kunder den hjärtligaste kundupplevelsen när de väljer att handla hos oss. E-apoteket består idag av 4 avdelningar (Inbound, Outbound, Farmaci & Planering). Denna roll kommer tillhöra avdelning planering.  Så här jobbar en Produktionsplanerare på Hjärtats E-handelslager! 


Det här är dina övergripande arbetsuppgifter:  

  • Vara spindeln i nätet för att säkerställa att plockning av kundbeställningar planeras och optimeras på ett sätt som uppfyller kundernas krav på kvalitet, kvantitet och leveranstid.  
     

  • Arbeta i vårt IT- & Affärssystem där plockuppdrag skapas till våra utleveransfunktioner utifrån tillgänglig kapacitet samt leveranslöftet vi har till kunden. Då denna process har stor påverkan på övriga delar i verksamheten blir kommunikationen med berörda chefer en viktig del av vardagen.  
     

  • Delaktig i att prognostisera inkommande orders och utifrån informationen föreslå lämplig bemanning inom de olika processerna.  
     

Som produktionsplanerare kommer du bli expert inom ditt område vilket medför att du blir en viktig person i utvecklingsarbetet inom planering och tillhörande affärssystem. Du kommer även utifrån våra verksamhetensbehov vara drivande eller deltagare i projekt där målet är att förbättra processerna ytterligare.  
 Det här är du! 


Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller planering alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från liknande roller inom logistik och lagerverksamhet samt om du varit deltagare eller projektledare inom logistik/planeringsprojekt.  


Du är trygg i dig själv och har en förmåga att på ett prestigelöst sätt kommunicera och förklara dina tankar och idéer.  


Du är en analytisk person med ett noggrant tillvägagångssätt i ditt arbete och har ett gott öga för detaljer. Du trivs i en miljö under förändringen och har en vilja att utveckla och testa nya saker. 

  

Du har datavana med goda kunskaper i excel samt förmåga att snabbt sätta dig in och förstå nya IT-system.  

 

Vidare är du en problemlösare som ständigt strävar efter utveckling genom att förbättra existerande processer. Som person är du driven, kommunikativ och relationsskapande, en lagspelare som gillar samarbete och som samtidigt har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

 Vill du bidra till bättre hälsa och större välbefinnande varje dag tillsammans med oss? 


Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Trots att vi har närmare 400 apotek, så är vi på Hjärtat som ett litet företag. För oss är det viktigt att ta vara på våra medarbetares kunskap och tankar och vår hemvist i ICA Gruppen ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet.  


Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår [ Link removed ] ! 1897245920 kan du läsa mer om hur det är att jobba på Apotek Hjärtat. Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! 
Vad händer nu? 


Tjänsten är en tillsvidareanställning som Produktionsplanerare. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.  

 

Sista ansökningsdagen är 2023-02-12. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i kompetensbaserad rekrytering använder vi oss av arbetspsykologiskatester.  Har du frågor om tjänsten kontakta Andreas Lindvall, 076- 723 07 21/ [ Link removed ]   

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! 

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018088