Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionspersonal till träindustri i Mjölby jobb i Mjölby på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionspersonal till träindustri i Mjölby på Uniflex

Produktionspersonal till träindustri i Mjölby

Uniflex Mjölby, Östergötlands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker omgående dig som har rätt förutsättningar för att arbeta inom träindustrin. Du kommer arbeta inom produktion av takstolar. Har du tidigare erfarenhet inom byggbranschen eller produktionsindustrin ser vi gärna att du skickar in din ansökan.

Personliga egenskaper
För att nå framgång i denna roll bör du ha god fysik och vara van att arbeta i högt tempo. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra och ha förståelse för och kunna läsa ritningar. Truckkort är meriterande, men ej ett krav. Vidare måste du behärska svenska i tal och skrift Urval sker löpande, och tillsättning sker omgående så du bör vara tillgänglig för arbete med kort varsel.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 38752