Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionspersonal sökes till färgfabriken Sherwin-Williams jobb i Eksjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionspersonal sökes till färgfabriken Sherwin-Williams på Uniflex

Produktionspersonal sökes till färgfabriken Sherwin-Williams

Uniflex Eksjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex Höglandet söker personal till Sherwin-Williams fabrik i Eksjö kommun. Här kommer du till en välorganiserad arbetsplats med ordning och reda. Företaget har ett högt säkerhetstänk, är en del av en global koncern och värnar om sina anställda. För att trivas här behöver du gilla ett varierat arbete där du sköter dig själv. Du bör ha en normal fysisk kapacitet då det förekommer en del tunga lyft. ARBETSUPPGIFTER: I ditt dagliga arbete kommer du utgå ifrån skriftliga instruktioner, mäta, väga och medverka till att lösa problem samt förbättra processer. Du övervakar maskiner, synar och packar. Har du erfarenhet av att köra truck är det meriterande. På den här arbetsplatsen finns möjlighet att jobba i 2-skift, nattskift eller helgskift. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
Du behöver vara arbetsvillig, intresserad av att lära dig, komma i tid, vara skötsam, noggrann och pålitlig. Har du erfarenhet från tillverkningsindustrin är det ett plus. Många tjänster innebär att du börjar som anställd hos oss på Uniflex Höglandet för att sedan gå över i anställning hos företaget du jobbar hos. Uniflex jobbar över hela höglandet, Nässjö, Eksjö, Tranås, Aneby, Vetlanda och Sävsjö.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56450