Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionspersonal till Elitfönster jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionspersonal till Elitfönster på Uniflex

Produktionspersonal till Elitfönster

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Till Elitfönster i Vetlanda söker vi omgående personal till företagets lackering- och ytbehandlingslinje. Arbetet kommer främst att innefatta av- och påhängning av detaljer, samt avsyning av företagets produkter. Arbetstider är förlagda på 2-skift. Start: Omgående. Placering: Vetlanda.

Personliga egenskaper
För denna tjänst är det av vikt att du som person har en positiv inställning och kan hålla högt tempo i ditt arbete. Meriterande om du har erfarenhet av industriarbete sedan tidigare. Som produktionspersonal är du en viktig del i produktionen och du ansvarar själv för ett bra arbetsflöde vid din station. Krav för tjänsten: – Bil samt körkort – Svenska i tal och skrift


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55999