SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionspersonal sökes för roligt extrajobb! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionspersonal sökes för roligt extrajobb! på StudentConsulting

Produktionspersonal sökes för roligt extrajobb!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Vill du komma undan studierna ett par dagar i veckan och arbeta i en produktion? Är du en praktiskt lagd person som har ett prestigelöst arbetssätt? Då kan detta vara ditt perfekta extrajobb!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter som vill arbeta extra som montörer hos vår kund. Arkitektkopia är ett framgångsrikt tryckeri och serviceföretag i den grafiska branschen. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och tillverka skyltar, banderoller, flaggor och andra trycksaker till mängder av företag.

Du kommer främst arbeta i den så kallade efterbehandlingen där mer pilligt och pyssligt arbete förekommer. Du kommer helt enkelt stå vid ett bord eller maskin och färdigställa detaljerna på trycksakerna.

Praktisk information:
- Tjänsten är på deltid och vi söker dig som kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Som extraanställd hos oss kommer du själv få lägga in din tillgänglighet, vilket gör tjänsten väldigt flexibel.
- Arbetstider är: vardagar kl. 08.00-17.00.
- Start sker omgående.
- Arbetsplatsen är i Sisjön i Göteborg. Goda bussförbindelser finns.

Detta söker vi:

Dig som är noggrann, strukturerad och trivs med pyssligt arbete. Du tycker om självständigt arbete och är den personen som vill att allt ska bli perfekt gjort.

Krav för tjänsten är att du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 % samt kan jobba 2-3 eller vid behov. Utöver detta går vi mycket på dina personliga egenskaper och din vilja att göra ett bra jobb.

Annonsen stängs ner så fort vi har hittat rätt personer så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att prata mer med dig.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 65060