Jobbet Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av produktion sedan tidigare? Är du intresserad av att arbeta inom lager och att köra truck? I så fall har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu heltidare till produktionen på Skånemejerier! Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. De har sitt fokus på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här få chansen att visa dina färdigheter inom såväl truckkörning som ompackning av produkter.

Som lagermedarbetare på Skånemejerier kommer du att jobba i produktionen. Arbetsuppgifterna är bland annat att packa om produkter, köra truck och i sinom tid assistera maskinoperatörerna i deras arbete. Det är därför viktigt att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Det är ständigt ett högt tempo och teamwork är det essentiella på arbetsplatsen.

Arbetsplatsen ligger i Fosie, det är därför viktigt att du bor i Malmö eller har tillgång till bil då pendling från annan ort är begränsad.

Du kommer vara anställd via oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Du som är:
- Har truckkort A+B
- Beredd att komma in med kort varsel
- En teamplayer
- Har erfarenhet av lager och truckörning

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42956

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till