Jobbet Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och är på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du testa på lagerarbete i relation till produktion? I så fall är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu nya studenter till en av våra större kunder, Skånemejerier. De är ett livsmedelsföretag som producerar samt säljer livsmedel. De satsar ständigt på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en studentpool med härliga kollegor.

Som studerande lagerbarbetare kommer du att hjälpa till i produktionen, bland annat genom att packa om produkter, köra truck och även assistera maskinoperatörerna. Tempot är högt och att assistera varandra vid behov är essentiellt för att skapa ett bra teamwork.

Detta är en konsulttjänst och det är viktigt att du har möjlighet att arbeta minst tre gånger i veckan. Produktionen är öppen dygnet runt, därför är det bra om du är flexibel med arbetspassen. Vi bokar ut våra konsulter vid behov och det är därför viktigt att du skall vara beredd att komma in med kort varsel.

Detta söker vi:

Du som är:
- Student på högskola, komvux eller Universitet.
- Har truckkort A+B
- Beredd att komma in med kort varsel
- En teamplayer
- Har du erfarenhet av lager sedan tidigare är det meriterande

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42936

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till