Jobbet Produktionspersonal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionspersonal publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund
73 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2425

VAD ÄR AXIS?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ARBETSBESKRIVNING
Till CLC 1 i Lund behöver vi nu utöka vårt team med drivna och engagerade produktionsarbetare. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera bland annat orderplockning, testning, inspektion och paketering av våra produkter. Du kommer att utföra kvalitetskontroller med hjälp av Axis testsystem och även ha en viktig roll i att säkerställa en hög kvalitet innan produkterna når marknaden. I arbetet ingår även att stödja övriga grupper på CLC 1 så som lagerhantering och distribution.

Tjänsternas omfattning är 100 %. Skiftarbete kan förekomma.

DINA KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är ansvarstagande och flexibel samt har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är initiativrik, vågar ta för dig och du anser att det inte finns några dåliga idéer.

Axis är global marknadsledare inom nätverksvideo och i ditt dagliga arbete kommer du att hantera den senaste tekniken inom området. Vi ser därför gärna att du har en teknisk bakgrund. Axis har ett mycket högt kvalitetstänk och du kommer att spela en viktig roll i att bibehålla detta. Det är därför av stor vikt att du är en strukturerad och noggrann person med ett sinne för detaljer.

Du har goda skriftliga och verbala kunskaper i svenska och engelska.

Tidigare erfarenhet av liknande produktionsarbete och truckkort är meriterande.

PRODUKTION-CLC 1
På CLC1(Configuration and Logistics Center) ansvarar vi för lagerhantering, produktion och distribution av produkter till våra dotterbolag och kunder över hela världen. Vi ger även service till övriga delar av Axis. Vi är kundorderstyrda och har en kort ledtid detta innebär att vi måste vara flexibla och hjälpsamma för att göra våra kunder nöjda. Vi arbetar med det senaste inom teknik och genomför kontinuerligt förbättringar av våra arbetsmetoder.

VAD AXIS KAN GÖRA FÖR DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar.

Kunskapsnivån på Axis är hög och vi lär gärna ut det vi kan, samtidigt är vi prestigelösa och hoppas att du vill lära oss någonting i din tur. Vill du arbeta för ett företag där kraven är höga, stämningen är hjärtlig och möjligheterna är enorma?
Välkommen till Axis!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Duska Mastnak på +46 46 272 3884

Referens

2153095

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till