Jobbet Produktionsoperatör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsoperatör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, duktig på att planera och har erfarenhet från arbete som operatör inom köttindustrin? Vi söker nu en självgående och driven produktionsoperatör med start omgående.

Om företaget

Vår kund är Sveriges ledande leverantör av fågel och vilt och tillhandahåller kött från t.ex. älg, hare, hjort, lamm, rådjur, ren, vildsvin m.m. De är ett familjeägt företag med placering i Malmö. Företaget har i dagsläget ett 20-tal anställda med alltifrån slaktare, styckare till säljare och chaufförer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en operatörsroll på förpackningsavdelningen där du även kommer agera produktionschefens högra hand. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från att styra maskiner, packa, ta fram varor, invägning, dokumentation till att agera mellanhand mellan utleverans och produktion. Det gäller att bibehålla en stor noggranhet vid utförandet av sina arbetsuppgifter och samtidigt se över helheten så att produktion flyter på och planeras enligt plan. Arbetet är fysiskt och det förekommer tynga lyft.

Formella krav

• Gymnasieexamen (livsmedelstekniskt är meriterande) • Vana från linjeproduktion (GMP är meriterande) • Livsmedelsbakgrund (Kött är meriterande) • Svenska/ Engelska Utöver ovannämnda krav så tror vi att du som person är noggrann, initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker. Du trivs i att arbeta i ett familjeägt företag där alla hjälper till där det behövs. Utöver det letar vi efter någon är självgående och van vid ett högt tempo.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: livsmedel, livsmedelsteknisk, produktion, kött, vilt, GMP, operatör, produktionsoperatör, malmö, heltid, maskin, förpackning, invägning, multipacksmaskin, lyft

Referens

2473401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till