Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg jobb i Göteborg på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg på Masterhelp Jobb

Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg

Masterhelp Jobb Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Produktionsmedarbetare / Lagermedarbetare
till Västra Frölunda / Kungsbacka - Fjärås

Vi växer och söker därfår vår nya kollega. Just nu ligger vi i Västra Frölunda, men vi kommer i slutet av 2021 / början av 2022 att flytta till Kungsbacka - Fjärås där vi bygger nya fräscha lokaler för att möta vår expansion. 
 
Arbetsuppgifter
Som Produktion-/lagermedarbetare på M&P är du med i tillverkningen av våra produkter. Din vardag innefattar att drifta produktionens maskiner och säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du arbetar proaktivt och övervakar linjerna samt gör kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppnår rätt standard. Pack-arbete samt att blanda efter recept och förse produktionen med rätt produkt till rätt produktionsorder. Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter där noggrannhet är viktigt. 

Det finns möjlighet att hela tiden lära sig och utveckla sina kunskaper och att ta mer ansvar. Vi växer och du kommer att kunna göra det med oss. Inom produktionen arbetar just nu sex personer. Arbetet är belagt på dagtid mellan 07-16, viss övertid kan förekomma.


'Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren.

Vi är ett gott gäng på M&P där trivsel och omtänksamhet är viktigt. Jag tycker att man skall ha frihet under ansvar där alla kan vara med att påverka.'

- Magnus Lönegren, VD, som var med och grundade företaget 1996.

Vi erbjuder
Du får arbeta i ett nytänkande och stabilt företag med ett starkt varumärke i branschen. Vi har innovativa produkter inom färg, lack och rengöringsprodukter. Vi är ett företag med god anda som ständigt utvecklas och förändras där alla medarbetare är delaktiga och viktiga. I takt med att företaget utvecklas och växer så kan även rätt person inom denna roll växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi har naturligtvis kollektivavtal.

Din profil
Vi är ett företag med 15 härliga medarbetare där varje person är viktig för företaget, vår trivsel och fortsatta framgång. Vi söker därför dig som är:  

  • Driven och har viljan att lära dig och utvecklas hos oss
  • Positiv som person blandat med nyfikenhet och ansvarskänsla
  • Noggrann och arbetar proaktiv, har ett kritiskt tänkande och är stresstålig
  • Teamspelare och trivs i ett lag då vi ser det som en självklarhet att alla ställer upp för varandra och hjälps åt med både stort och smått.
  • Kan svenska i tal och skrift

Meriterande 

  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med produktion och/eller lager, men inget krav
  • Har du truckkort är det positivt

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Addi Kadiric, Produktionschef på M&P Paint & Coatings AB, via telefon 076-305 18 35. Vi tar ej emot ansökningar på mail på grund av GDPR lagstiftningen, ansök via annonsen. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Om företaget
M&P Paint & Coatings AB är en distributör av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. samt tillverkare av rengöringsprodukter och våtservetter. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på våra hemsidor [ Link removed ]  och [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 52f202157c804a11b2f960d8c9a918