Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg / Kungsbacka på Masterhelp Jobb

Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg / Kungsbacka

Masterhelp Jobb Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postProduktionsmedarbetare / Lagermedarbetare
till Västra Frölunda / Kungsbacka - Fjärås

Det går bra för oss, därför behöver vi bli fler i vår produktion. Just nu ligger vi i Västra Frölunda, men vi kommer i slutet av 2021 / början av 2022 att flytta till Kungsbacka - Fjärås där vi bygger nya fräscha lokaler för att möta vår expansion. 

Vi är ett företag med 15 härliga medarbetare där varje person är viktig för företaget, vår trivsel och fortsatta framgång. Vi söker därför dig som tidigare arbetat med produktion och/eller lager, har en positiv personlighet blandat med nyfikenhet och ansvarskänsla. Viktiga egenskaper för denna roll är ett bra ordningssinne, driv samt att du arbetar proaktiv och tycker om att jobba i ett lag då vi ser det som en självklarhet att alla ställer upp för varandra och hjälps åt med både stort och smått. 

Ett krav för tjänsten är att du har truckkort för skjutstativ och kan svenska i tal och skrift. 


 
Arbetsuppgifter
Som Produktionsmedarbetare på företaget är du med i tillverkningen av våra produkter. Din vardag innefattar att drifta produktionens maskiner och säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du arbetar proakivt och övervakar linjerna samt gör kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppnår rätt standard. Packarbete samt att blanda efter recept och förse produktionen med rätt produkt till rätt produktionsorder. Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter där noggrannhet är viktigt. 

Det finns möjlighet att hela tiden lära sig och utveckla sina kunskaper och att ta mer ansvar. Inom produktionen arbetar just nu sex personer. Arbetet är belagt på dagtid mellan 07-16, viss övertid kan förekomma. 


"Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren.

Vi är ett gott gäng på M&P där trivsel och omtänksamhet är viktigt. Jag tycker att man skall ha frihet under ansvar där alla kan vara med att påverka."

- Magnus Lönegren, VD, som var med och grundade företaget 1996.

Vi erbjuder
Du får arbeta i ett nytänkande och stabilt företag med ett starkt varumärke i branschen. Vi har innovativa produkter inom färg, lack och rengöringsprodukter. Vi är ett företag med god anda som ständigt utvecklas och förändras där alla medarbetare är delaktiga och viktiga. I takt med att företaget utvecklas och växer så kan även rätt person inom denna roll växa och utvecklas tillsammans med ossVi har naturligtvis kollektivavtal.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Lönegren på M&P Paint & Coatings AB, via telefon 070-778 40 53. Vi tar ej emot ansökningar på mail på grund av GDPR lagstiftningen, ansök via annonsen.

Välkommen med din ansökan! 


 Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.Om företaget
M&P Paint & Coatings AB är en distributör av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. samt tillverkare av rengöringsprodukter och våtservetter. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på våra hemsidor www.mpwetwipes.se och www.mpdiy.com


Sökord: tillverkning, produktion, industri, montör  

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida