Jobbet Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings i Västra Frölunda / Kungsbacka har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsmedarbetare till M&P Paint & Coatings i Västra Frölunda / Kungsbacka publicerad av Masterhelp Jobb

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Produktionsmedarbetare

till Västra Frölunda / Kungsbacka - Fjärås.

Det går bra för oss, därför behöver vi bli fler i vår produktion. Just nu ligger vi i Västra Frölunda, men vi kommer inom ett år att flytta till Kungsbacka - Fjärås där vi bygger nya fräscha lokaler för att möta vår expansion.

Om dig: 
Vi är ett företag med 13 härliga medarbetare där varje person är viktig för företaget, vår trivsel och fortsatta framgång. Vi söker därför dig som tidigare arbetat med produktion och har en positiv personlighet blandat med nyfikenhet och ansvarskänsla. Andra viktiga egenskaper vi uppskattar är att du har ett bra ordningssinne, har ett naturligt driv samt är proaktiv och tycker om att jobba i ett lag. Hos oss jobbar vi tillsammans och vi ser det som en självklarhet att alla ställer upp för varandra och hjälps åt med både stort och smått. 

Ett krav för tjänsten är att du har truckkort för skjutstativ och kan svenska i tal och skrift. 
 
Om jobbet: 
Som Produktionsmedarbetare på företaget är du med i tillverkningen av våra våtservetter. Din vardag kommer att bestå utav att drifta produktionens maskiner och säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du fyller på med material i maskinerna och övervakar linjerna. Slutligen gör du kvalitetskontroller på de producerade produkterna för att se så att de uppnår rätt standard. Även packarbete ingår i jobbet. Du kommer även att blanda efter recept och förse produktionen med rätt produkt till rätt produktionsorder. Det är ett jobb med varierande arbetsuppgifter där noggrannhet är viktigt. 

Det finns möjlighet att hela tiden lära sig och utveckla sina kunskaper och att ta mer ansvar. Inom produktionen arbetar just nu sex personer. Arbetet är belagt på dagtid mellan 07-16, viss övertid kan förekomma. 

Kandidatprofil

"Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 13 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren.

Vi är ett gott gäng på M&P där trivsel och omtänksamhet är viktigt. Jag tycker att man skall ha frihet under ansvar där alla kan vara med att påverka."

- Magnus Lönegren, VD var med och grundade företaget 1996.

Vi erbjuder
Du får arbeta i ett nytänkande och stabilt företag med ett starkt varumärke i branschen. Vi har innovativa produkter inom färg, lack och rengöringsprodukter. Vi är ett företag med god anda som ständigt utvecklas och förändras där alla medarbetare är delaktiga och viktiga. I takt med att företaget utvecklas och växer så kan även rätt person inom denna roll växa och utvecklas tillsammans med ossVi har naturligtvis kollektivavtal.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Lönegren, VD på M&P Paint & Coatings AB, via telefon 070-778 40 53. Vi tar ej emot ansökningar på mail på grund av GDPR lagstiftningen. 

 Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

 Om företaget
M&P Paint & Coatings AB är en distributör och tillverkare av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 13 medarbetare och omsätter ca 50 miljoner SEK. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på våra hemsidor www.mpwetwipes.se  www.mpdiy.com

 
Sökord: tillverkning, produktion, industri, montör  

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till