Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsmedarbetare till företag i Herrljunga sökes! jobb i Tranås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsmedarbetare till företag i Herrljunga sökes! på Uniflex

Produktionsmedarbetare till företag i Herrljunga sökes!

Uniflex Tranås, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker just nu produktionsmedarbetare till vår kund i Herrljunga. Verksamheten befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu nya lagspelare som kompletterar en driven och målinriktad arbetsgrupp inom produktionen. Vi söker dig som är händig och har god vana av att använda de allra flesta verktyg och maskiner. Upplägget för denna tjänst kommer vara att man jobbar på fabriken i Tranås fram till mars-april, och sedan i Herrljunga. Man skall under tiden i Tranås vara behjälplig på en maskin som kommer flyttas till anläggningen i Herrljunga. Man kommer fortsätta jobba vid maskinen i Herrljunga efter flytten och då också vara den som är en hjälpande hand till övriga personer på plats som skall lära sig maskinen. Arbetstider: Dagtid mån-fre Övernattning och resor ersätts och man skall kunna jobba på annan ort och vara hemifrån.

Personliga egenskaper
Vi söker en driven och hungrig person som har viljan att lära sig, det är viktigt att man är nyfiken och skaffa sig all kunskap inom en och samma maskin. Man skall vara pedagogisk då man behöver lära ut maskinens funktioner till kollegor. En flexibilitet behöver finnas då alla veckor ej kommer se likadana ut. Att ha tidigare erfarenhet inom maskinkörning är meriterande. Man skall ha möjlighet att jobba på annan ort och vara borta från hemmet två nätter i veckan för att vara aktuell för tjänsten.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57194