Jobbet Montör till Alelion Energy Systems AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montör till Alelion Energy Systems AB publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi flera produktionsmedarbetare för Alelions räkning när de startar upp en ny fabrik i Göteborg, vill du vara med på resan? Är du redo för en ny utmaning och vill ha ett jobb där du kan vara med och påverka, med goda utvecklingsmöjligheter på sikt? Då kanske det är just dig vi söker!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om kunden

Alelion Energy Systems AB är ett bolag som tillverkar batterier till bland annat truckar. Företaget arbetar med högt ställda krav på kvalitet och tack vare sin breda erfarenhet av fordons- och materialhanteringsindustrin levererar de produkter i världsklass. Huvudkontoret finns i Tyskland. I Göteborg finns kontoret i Mölndal medan produktionen pågår i Torslanda, i närheten av Volvos fabriker.

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Hos oss kan du alltid lita på att bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut.

Om tjänsten

Du kommer jobba i ett nära samarbete med service och utvecklingsavdelning. Som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta med att montera batterimoduler. I dina arbetsuppgifter ingår också testning, felsökning och underhållsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer även på sikt att bestå av övervakning och hantering av maskiner samt robotar. Du får möjlighet att bidra till en ständig utveckling av produktionen/tillverkningen genom eget arbete och belysning av Alelions produktionssystem och lean-processer.

Krav 

 • Fullgjord gymnasieutbildning
 • Erfarenhet inom tillverkningsindustrin
 • Kunna läsa och förstå mekaniska ritningar och instruktioner

Meriterande

 • Truckkort
 • Gymnasieutbildning med inriktning inom teknik/mekanik/el
 • Erfarenhet av att arbeta i Monitor
 • Erfarenhet av att arbeta med Lean
 • Brandsäkerhetsutbildning

Om dig

Vi söker dig som vill vara med och påverka och växa inom ett företag som jobbar med hållbarhet och Lean. Initialt och löpande kommer viss utbildning ske. Som person är du noggrann, ansvarsfull, självgående och strukturerad. Du har hög arbetsmoral och strävan att ständigt utveckla dig själv och din arbetsplats. Du har en positiv och ödmjuk inställning till jobbet och fungerar bra tillsammans med dina kollegor. Din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet.

Om anställningen

 • Dagtid/heltid
 • Heltid
 • Göteborg, Torslanda
 • Tillsättning enligt överenskommelse. För rätt person finns det goda chanser till anställning hos kund.


Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia.  Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

46455

Liknande jobb

Säljare Kungsbacka Rusta AB
SMT Supply Chain Planner Göteborg SKF

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till