Jobbet Produktionsmedarbetare sökes under hösten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsmedarbetare sökes under hösten publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Karlstad
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en arbetsvillig student som söker ett deltidsjobb på dagtid eller kvällstid? Då har vi jobbet för dig! För kunds räkning söker vi dig som studerar på minst 50 % och är villig att jobba långa dag- eller kvällspass 1-2 gånger i veckan.

Information om uppdraget:

Företaget är ledande inom bag- on- ventil och medicinteknisk förpackningsteknik och har sin fabrik i Karlstad. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning som paketerare. Kunden efterfrågar prestigelösa, sociala och arbetsvilliga personer som inte är rädda för att jobba mycket och tycker om att jobba i team. Kunden erbjuder en trevlig arbetsmiljö, bra arbetskollegor och möjlighet till mycket jobb.

På arbetsplatsen jobbar man i skift där arbetstiderna ligger förelagda mellan 06:05-14:11 och 14:05-00:11.

Du kommer att vara anställd som konsult på StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Fabriken ligger ca: 15 min från Karlstads innerstad, därför vill vi att du ska ha b-körkort och tillgång till bil. Urval och intervjuer kommer att göras löpande under oktober månad, så passa på att söka redan nu.

Detta söker vi:

Vi söker som sagt någon som är arbetsvillig, klarar av att arbeta självständigt men ändå har lätt att samarbeta med kollegor. Det är även viktigt att man är noggrann som person. Det är meriterande om man har industrivana sedan tidigare eller att man har jobbat inom produktion.

Krav för tjänsten är att:
- Du ska vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
- Kunna vara tillgänglig ca två dagar i veckan.
- B-körkort och tillgång till bil

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44796

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kontrollant - Retail Knowledge, Karlstad Karlstad Retail Knowledge
Site Manager till Valmet i Karlstad Karlstad Academic Work
Automationsingenjör sökes! Munkfors Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till