Jobbet Medarbetare sökes till köttproduktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Medarbetare sökes till köttproduktion! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du arbetsam, driven och initiativtagande? Har du ett intresse för mat och vill du lära dig mer om livsmedelsproduktion? Då har du kommit in på rätt annons!

Information om uppdraget:

Vår kund heter Johan i Hallen och ligger i Partille.
Företaget arbetar med kött- och charkuteriprodukter.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av packning, skivning och kryddning av kött, men även andra arbetsuppgifter som förekommer i produktion.

Företaget hanterar livsmedel i ett kyllager, så du måste kunna hantera kyla (ca 8 grader).
Arbetet är på heltid och är förlagt dagtid måndag-fredag kl7-16.

Vi ser gärna att du som söker är tillgänglig för start omgående.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilken innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, med goda möjligheter att bli anställd direkt hos dem efter 6 månader.

Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

För att trivas på vårt kundföretag behöver du som person:
- vara självgående och lösningsorienterad
- vara öppen för en arbetsmiljö med högt tempo och skiftande arbetsuppgifter
- vara beredd att arbeta i en kylig miljö (8° C).
- Meriterande med erfarenhet av produktion.
- God fysik då det förekommer tunga lyft.
Som person ser vi gärna att du är snabblärd, arbetssam, har lätt för att samarbeta samt att du är initiativtagande och lyhörd. Du behöver kunna ta för dig och vara flexibel då skiftande arbetsuppgifter förekommer samt kunna hantera kött och charkprodukter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43779

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till