Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag! jobb i Svalöv på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag! på StudentConsulting

Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag!

StudentConsulting Svalöv, Skåne län Heltid
Är du sugen på nya utmaningar och redo att jobba i en tempofylld roll där engagemang och driv är ledorden? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett utav Skånes mest snabbväxande företag och är verksamma inom grönsaksindustrin. De omsätter omkring 670 MSEK och har idag ca 300 medarbetare. I takt med att företaget växer behövs det nu fler duktiga medarbetare till produktionen.

I rollen som produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att tvätta, skära och torka inkommande sallader. Du kommer att stå vid olika linjer och utföra dina arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta tvåskift, skiften är förlagda mellan 5.45-23.30 måndag-söndag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbetet utförs hos vår kund.

Detta söker vi:

Som person tror vi att du är kommunikativ, positiv och prestigelös. Det är även viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt, då god kvalitet är mycket viktigt för vår kund. Vi tror också att du är en positiv lagspelare som motiveras av att utvecklas tillsammans med vår kund. Då koncernspråket är engelska behöver du behärska det i både tal och skrift. Vår kund är placerad norr om Kävlinge, det är därför ett krav att du har tillgång till egen bil då kollektivtrafiken inte matchar med arbetstiderna.

Tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: heltidsjobb, produktionsmedarbetare, livsmedel

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59180