Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag! jobb i Markaryd på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag! på StudentConsulting

Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag!

StudentConsulting Markaryd, Kronobergs län Heltid
Är du sugen på nya utmaningar och redo att jobba i en tempofylld roll där engagemang och driv är ledorden? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Strömsnäsbruk och är ett ledande företag i Sverige när det kommer till korvtillverkning. Företaget har funnit sedan 1925 och tillverkar i snitt cirka 2 miljoner korvar varje vecka. Omsättningen uppgår till 250 miljoner och idag arbetar cirka 100 personer i organisationen. I takt med att företaget växer behövs det nu fler duktiga medarbetare till produktionen.

I rollen som produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara relaterade till produktionen samt paketeringen av livsmedel som produktionen tillverkar. Du kommer att stå vid olika linjer och utföra dina arbetsuppgifter. Vidare är arbetet fysiskt krävande och utförs stående, vilket ställer krav på att du är vid god fysisk. Då hantering av livsmedel förekommer kan även arbete i kylrum förekomma.

Det finns möjlighet att arbeta antingen dagtid eller kvällstid. Nedan följer tiderna för respektive skift.

Dagtid: måndag - torsdag, 06:00-15:30, fredagar, 06:00-14:15.
Kvällstid: måndag - torsdag, 15:30-23:00, fredagar, 14:15-17:00.

Vänligen märk din ansökan med vilket skift du önskar att ansöka till.

Tjänsten är på heltid och planerar att fortlöpa under 6 månader, efter denna period finns det mycket goda möjligheter till en förlängning hos kundföretaget. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbetet utförs hos vår kund.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är driven, positiv och prestigelös. Då god kvalitet är av största vikt för vår kund är ser vi även det som viktigt att du är noggrann och ordningsam i ditt arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du är en lagspelare som motiveras av att utvecklas i ditt arbete tillsammans med vår kund.

Då koncernspråket är svenska behöver du behärska det i både tal och skrift. Vår kund är placerad i Strömsnäsbruk vilket gör att det är fördelaktigt om du har tillgång till egen bil, då kollektivtrafiken kan vara svår att matcha med arbetstiderna.

Tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: livsmedel, industri, Maskinoperatör, Heltid, produktion

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59167