Jobbet Produktionsledare till Emhart Glass har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsledare till Emhart Glass publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Emhart Glass är världsledande inom glasformningsteknik. Anläggningen i Örebro ligger centralt i nära anslutning till naturreservatet Oset. Verksamheten har tre produktionsavdelningar och till avdelningen för fräs-bearbetning söks nu en produktionsledare.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för att din avdelning levererar i enlighet med uppsatt plan. Kontinuerligt arbete med värden som säkerhet, kvalitet och produktivitet tar en stor del av din tid likväl som att säkerställa en effektiv process vad gäller kostnadskontroll och leveransprecision.

Du ansvarar för att maskinparken hålls i gott skick. Som avdelningsansvarig håller du övriga organisationen uppdaterad på både utfall och eventuella kvalitetsbrister eller förseningar.

Din grupp består av ca 30 medarbetare. I din roll har du full personal- och arbetsmiljöansvar och arbetar med att utveckla din personal för att följa verksamhetens behov. Du hanterar personalplanering och frånvaro i personalgruppen.

Du arbetar med regelbunden uppföljning av relevanta KPI’er och hanterar eventuella avvikelser snabbt och effektivt. Som ansvarig för säkerhet och arbetsmiljö genomför du även skyddsronder och andra uppföljningar inom området.


Vem är du?
Till den här tjänsten söker vi dig som har en god teknisk förståelse och erfarenhet från arbete med maskinbearbetning. Givetvis är det starkt meriterande om du har kunskaper inom fräsning.

Vi tror att du kommer från en liknande verksamhet där du har eller har haft motsvarande roll eller kanske idag arbetar som produktionstekniker eller arbetsledare.

Det centrala här är ditt gedigna tekniskt kunnande, vilket givetvis kan kompletteras med att du har en formell utbildning som t ex maskiningenjör. Du har god kunskap om skärande bearbetning och ser förbättringsarbeten som en naturlig del av verksamheten. Det är positivt om du har erfarenhet av tankar och verktyg inom Lean.

För att trivas i den här rollen är du resultatorienterad med hög förmåga att få med dig din grupp på resan framåt. Du är flexibel vilket gör att du snabbt anpassar dig efter gällande förutsättningar. Du är van att hantera en mängd olika frågor och har en god förmåga att prioritera.

Rollen förutsätter gott samarbete både inom gruppen och med andra intressenter inom bolaget, både lokalt och utanför Örebro. Du är bra på att förmedla dig till andra och är mån om att bygga relationer.

Koncernspråk är engelska och vi vill att du hantera det likväl som svenska på en god nivå i både tal och skrift.


Om verksamheten
Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställninga av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Referens

57375

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till