Jobbet Produktionsledare till Emhart Glass i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsledare till Emhart Glass i Örebro publicerad av TNG

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Brinner du för produktion och ledarskap? Vi söker nu en produktionschef / arbetsledare till Emhart Glass

Emhart Glass växer och utökar sin verksamhet i Örebro. Nu söker vi en produktionsledare till deras ambitiösa och engagerade team. Har du några års erfarenhet från ledarskap och ett tekniskt kunnande? Då kan du vara den produktionsledare / produktionschef vi söker! Initialt är tjänsten ett konsult uppdrag med stora möjlighet till anställning hos kund efter uppdragets slut.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som produktionsledare får du en nyckelroll på ett företag som är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner. Här får du möjlighet att bredda din kompetens inom skärande bearbetning. Du leder din avdelning med cirka 25 engagerade och kunniga medarbetare. De producerade komponenterna levereras sedan till bland annat Sundsvall och Malaysia för slutmontering av färdig maskin.

Denna tjänst är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som anställd hos TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och försäkringar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen innebär personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna på din avdelning. Du kommer att coacha och utveckla din personal, hantera bemanningsplanering, genomföra utvecklingssamtal och ansvara för kompetensförsörjningen för ditt team. Till din hjälp har du en koordinator som du samarbetar tätt med i det dagliga arbetet.

Som produktionsledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att din avdelning levererar i enlighet med uppsatt plan. Du kommer att följa upp KPI:er, hantera avvikelser och driva långsiktigt förbättringsarbete.
Du kommer att arbeta kontinuerligt med arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och produktivitet tillsammans med ditt team av ambitiösa och engagerade medarbetare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som produktionsledare har du stora möjligheter till att påverka såväl din egna som företagets framtida utveckling.

Du rapporterar till enhetens platschef.

Uppdraget är tänkt att starta omgående eller så snart som möjligt. Uppdraget är på heltid och pågår minst till sista augusti 2019 med stora möjligheter till anställning hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att Du har examen från högskola eller universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har ett stort tekniskt intresse och erfarenhet från industri. Du har också några års erfarenhet från ledarskap. Eftersom engelska är vårt koncernspråk har du goda kunskaper både i svenska och i engelska, både i tal och i skrift.

Du är en trygg och stabil ledare som har förmågan att engagera, utveckla och leda din personal. Vidare är du resultatorienterad, har förmågan att prioritera och fatta beslut samt arbeta både strategiskt och operativt. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

0047C7632F3444618EEBA1979521EA06

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till