Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsledare till Elis Textil Service AB, Eskilstuna jobb i Eskilstuna på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsledare till Elis Textil Service AB, Eskilstuna på Intenso Teknikrekrytering

Produktionsledare till Elis Textil Service AB, Eskilstuna

Intenso Teknikrekrytering Eskilstuna, Södermanlands län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Produktionsledare
till Eskilstuna

Är du en driven och engagerad ledare som brinner för coachande ledarskap samt att driva förbättringsarbete? Då kan du få en viktig roll i ett fantastiskt företag.

”Här på Elis i Eskilstuna så bedriver vi textilservice i världsklass till kunder inom hotell, restaurang och vårdsektorn. Vi är ett sammansvetsat team som jobbar hårt för att tillgodose våra kunders förväntningar. Som produktionsledare hos oss kommer du att vara en viktig del i ett starkt och flexibelt team. 

Elis är ett internationellt företag med möjlighet till vidareutveckling inom Elis olika segment och geografisk placering. Elis verkar dessutom inom en spännande och utmanande bransch och ligger långt fram i sitt miljöarbete vilket känns både utvecklande och stimulerane.”

- Lars Carlsson, produktionschef

Vad innebär rollen som produktionsledare?
Som produktionsledare erbjuds du ett arbete som är både omväxlande och utmanande med fokus på produktionsledning. Du får ansvara för att leda och planera din avdelning, vilket innefattar bland annat att säkerställa kvalitén och leveranserna. Du får aktivt driva förbättringsarbete inom ditt område för ökad flexibilitet och produktivitet. Ditt ansvarsområde omfattar ca 30 personer. 

Mer specifikt innebär rollen:

  • Arbetsledning av produktionspersonal
  • Resursplanera och skapa förutsättningar för arbetsrotation
  • Ansvara för utvecklingssamtal och kompetensutveckling av produktionspersonal
  • Verka för en god arbetsmiljö, kontinuerligt driva genomförandet och tillämpningen av riskbedömningar
  • Aktivt driva kontinuerligt förbättringsarbete och effektiviseringar av produktionen inom ditt ansvarsområde
  • Implementering av 5 S

Du rapporterar till produktionschefen.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?
Vi söker dig som är nytänkande och som står för ett modernt, coachande, motiverande ledarskap. Du drivs av att skapa delaktighet och förståelse och att alltid försöka förbättra processer och flöden i vår produktion. För att lyckas i tjänsten bör du även vara strukturerad och organiserad. 

Vad kan du?
Vi söker dig som helst har några års erfarenhet av arbetsledning eller har en eftergymnasial utbildning gärna med teknisk inriktning eller annan relevant utbildning. Det viktigaste är att du brinner för att motivera och ta till vara på dina medarbetares kompetenser för att driva avdelningen framåt.

Har du arbetat med Lean production, 5 S eller liknande är det ett plus. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Carlsson, Produktionschef, på 072-529 80 94.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är måndagen den 4 oktober 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2ba291fe90a944d9bfc8213d5443a6