Jobbet Produktionsledare till Cenova! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsledare till Cenova! publicerad av Skill

Heltid
Mjölby
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du ha möjlighet att påverka din egen utveckling och vara del av ett växande företags fortsatta framgång? Är du produktionsledare idag, gillar utmaningar och är stolt över den kvalité du och ditt team levererar? Ta chansen att sök tjänsten som produktionsledare på Cenova idag!

Om företaget
Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning och vakuumformning. All produktion sker i renrum då produkterna tillverkas inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter
• Ansvar för att rutiner och styrande dokument implementeras och efterlevs. • Arbeta med daglig styrning, avvikelserapportering och förbättringsgrupper. • Hålla en öppen dialog såväl internt som externt. • Hålla fokus på mål, resultat och utleverans. • Säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörighet. • Personalledning och lönesättning för underställd personal. • Genomföra utvecklingssamtalsamtal. • Rapportering av produktion i affärssystemet • Tillse att reparation av eller rationalisering/förbättring av produktionsutrustning genomförs där det behövs. • Tillse att tillverkningsdokument blir korrekt och sammanställd efter order. • Att tidsätta och bereda tillverknings-order i affärssystemet.

Din profil
För att passa i rollen som produktionsledare krävs att du har erfarenhet från produktionsledning och gärna från en större verksamhet. Vi ser att du har flera års erfarenhet från att leda personal. Utbildning är meriterande men inget krav utan vi ser att du har en gedigen arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper tillika ledarskap. För att lyckas i rollen krävs det att du trivs med att arbeta med människor och stimuleras av att utveckla och leda andra. Du bör vara en ledare som trivs med daglig kontakt med medarbetare inom alla områden och det krävs att du har en tydlig närvaro och ett starkt engagemang. Att du är strukturerad och benägen att följa processer är mycket viktigt för rollen samtidigt som du måste ha en flexibel och lösningsfokuserad personlighet. Erfarenhet av LEAN är meriterande.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se,013-329426

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3558

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till