Jobbet Produktionsledare till Cellcomb AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsledare till Cellcomb AB publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Säffle

Arbetsbeskrivning


Poolia söker nu en Produktionsledare till Cellcombs produktion i Säffle.
Är du den vi söker?


Om tjänsten
Som Produktionsledare på Cellcomb erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö där stresstålighet, stor social kompetens och ett osvikligt engagemang är viktiga egenskaper. Du kommer leda ett team på 12 medarbetare och ingå i en av två produktionsavdelningar. Arbetet är omväxlande och du bli en viktig länk i kedjan för att skapa och upprätthålla en effektiv och säker verksamhet.

Produktionen består av ca 30 personer, verksamheten är maskinintensiv och till stora delar automatiserad. Processerna utvecklas kontinuerligt med införande av ny teknik och höga krav på säkerhet, effektivitet, kvalitet och hygien. Du kommer ständigt att lära dig nya saker och möta nya utmaningar.

Rollen förutsätter god ledarförmåga men också intresse och förståelse för Cellcombs produktion och kundernas förväntningar. Rollen innebär hantering av många personalrelaterade frågor utan att den innehåller det formella personalansvaret. Produktionsledaren rapporterar till avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Dina kunskaper och din förmåga att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt kan vara avgörande för om ditt team kan leverera i tid och företaget kan leverera till våra kunder. Du kommer att arbeta i en högteknologisk miljö, där fortbildning sker anpassat efter uppdragets karaktär.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•Ansvar för att leda och fördela det dagliga arbetet
•Ansvar för planering, resursplanering och uppföljning av teamets prestation
•Ansvar för intern utbildningsplanering
•Ansvar för att riktlinjer, anvisningar och säkerhetsinstruktioner efterlevs
•Samverkan mellan team och produktionsledning
•Attest av arbetstider
•Hantering av sjukanmälningar, ledigheter och semestrar
•Främja god personalvård genom att medverka till motivation i teamet och skapa förståelse för uppdrag/affär/målVem är du?
Till tjänsten söker vi dig som har god teknisk förståelse och erfarenhet av att leda och styra produktion på ett strukturerat och effektivt sätt, med både kund och medarbetare i fokus.

Du har erfarenhet av att leda och motivera personal, du kommunicerar och samarbetar väl både internt och externt.

Rollen förutsätter att du är en flexibel, analytisk, strukturerad och lösningsorienterad person. Du har förmåga att fatta beslut i situationer där du tar in mycket information och arbetar ständigt efter förbättringar.

I rollen ställs höga krav på dokumentation, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Du som söker har minst 3-årig gymnasiekompetens med relevant inriktning.


Om verksamheten
Cellcomb utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för engångsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet. I fråga om flexibilitet, kunnande och miljöansvar är de en av Europas ledande tillverkare i branschen. Kunderna är många och finns i flera olika branscher. Genom att erbjuda hög effektivitet och en chans att göra en insats för miljön, kan ambitionen att göra det miljövänliga till standard få luft under vingarna.
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57470

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till