Jobbet Produktionsledare till Bulten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsledare till Bulten publicerad av Norén & Lindholm

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Hallstahammar

Arbetsbeskrivning

Bulten har vuxit starkt med ett tydligt fokus på organisk tillväxt i Europa, Ryssland och Kina. Under de kommande åren ser Bulten goda möjligheter för fortsatt organisk tillväxt på den globala fordonsmarknaden. Vi utökar nu vårt team i Hallstahammar med en Produktionsledare som är ansvarig för att gruppen lever upp till uppsatta mål inom ekonomi, leveranssäkerhet, kvalitet och övriga åtaganden.

Hos oss blir du en del av ett företag med tydligt fokus på organisk tillväxt och som är en av de ledande leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Vi erbjuder våra kunder ett Full Service Provider-koncept där våra kunder kan överlåta utveckling, försörjning, logistik och service till oss alternativt välja delar av det. Våra medarbetare är professionella, innovativa, dedikerade och ges de befogenheter som behövs. Nu söker vi dig som vill verka för en effektiv produktion med hög kvalitet!

Om rollen Du kommer att tillhöra produktionsstaben och rapportera direkt till produktionschefen.
I rollen ingår att planera och fördela arbetet inom ansvarsområdet med utgångspunkt från fastställda mål och tidplaner. Du tar aktivt kontakt och samarbetar med andra kompetenser och supportfunktioner samt andra avdelningar för att klara uppsatta mål. Till din hjälp finns produktionsutvecklare, kvalitetsledare, planerare, underhållspersonal samt en HR avdelning men det är du som ser till att produktionsavsnittet utvecklas i den riktning och takt som krävs.

Vi arbetar sedan länge med LEAN och du förväntas driva produktionen inom ramen för Bulten Production System. Ditt avsnitt innehåller flera förbättringsgrupper med Teamledare.

Som Produktionsledare ansvarar du för produktionen

 • Kapacitetsplanering på ditt avsnitt, personalbehov samt behov av maskinell kapacitet.
 • Utfall: Produktivitet, kvalitetsutfall och effektivitet.
 • Leveransprecision
 • Ständiga förbättringar och rationaliseringar inom avsnittet.
 • Jobbar för kvalitetssäkring i produktionen.
 • Ser till att det är ordning och reda. Strukturerat arbete med 5S.

Rollen som Produktionsledare innebär personalansvar

 • Genom din ledarstil formar du förbättringsgrupperna till lösningsorienterade Teams som trivs med förändringar och har driv.
 • Du följer upp och ger återkoppling till underställd personal och premierar lärande.
 • Planerar kompetensutveckling för personalen och håller i medarbetarsamtal.
 • Bidrar till en god arbetsmiljö genom skyddsronder & medverkan i riskbedömningar.
 • Du säkerställer att personalen arbetar efter de riktlinjer, rutiner och instruktioner som ledningssystemet föreskriver.
 • Kommunicerar regelbundet och strukturerat med personalen och ser till att viktig information når alla på ett bra sätt.
 • Lyssnar aktivt och minimerar risken för missförstånd och konflikter genom tydlighet.

Vi erbjuder dig Som medarbetare hos oss blir du en del av vår organisation som arbetar med ett tydligt fokus på tillväxt. Våra fyra värdeord; ”professional, innovative, dedicated och empowered” nämns ofta i vår organisation såväl internt som externt. Hos oss ger vi dig uppmuntran och utrymme att hitta innovativa lösningar. Du verkar i en internationell miljö och kommer delta i många spännande situationer som utvecklar dig såväl som oss.

Bulten är ett företag som tar fullt ansvar genom hela värdekedjan. Vår arbetsmiljö präglas av att vi är lyhörda, vänskapliga och ansvarstagande. Hos oss är våra medarbetare kunniga och motiverade samt har viljan och förmågan att fatta beslut för att driva utvecklingen framåt.

I Hallstahammar är vi ca 270 medarbetare. Vårt huvudkontor finns i Göteborg och vi är totalt ca 1400 medarbetare runt om i världen. 

Om dig För att lyckas i rollen har du mångårig erfarenhet av produktionsarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning.

Den vi söker är en person som gör intryck. Du ger teamet en tydlig riktningskänsla, motiverar och samordnar andra så att de behåller fokus på målen. Du ser också till att teamet följer organisationens regler och procedurer samt verkställer planer med engagemang och beslutsamhet. Uppnår resultat med hög kvalitet och lever efter våra värderingar.

Du arbetare aktivt med personalutveckling och utvecklar andra genom delegering, överlåtande av ansvar samt coachning, främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling.
Du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat. Du samarbetar effektivt med andra, delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Du fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp konsekvenser av egna aktiviteter.

Placeringsort: Tjänsten är placerad i Hallstahammar med start omgående.

Bulten Group är en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Produkterbjudandet sträcker sig från kund­specifika standardprodukter till kundanpassade specialfästelement och omfattar också teknisk utveckling, line-feeding, logistik-, material- och produktionskunnande. Bulten erbjuder ett Full Service Provider-koncept eller delar därav. Företaget grundades 1873, har cirka 1 700 medarbetare i sexton länder och huvudkontor i Göteborg. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer på [ Link removed ]   

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan skickar du in på [ Link removed ] eller genom knappen nedan senast 11 oktober, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. 

Välkommen!

Referens

norenlindholm2152

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till