Jobbet Produktionsledare sökes till Mediaformat för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsledare sökes till Mediaformat för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du lösningsorienterad, engagerad och driven som person? Söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Mediaformat levererar reklammontage, exponeringslösningar samt printproduktioner till ett stort antal företag i Sverige såsom COOP, SKANSKA Stureplansgruppen samt Ikano. De hanterar även ljusskyltar, vepor, banderoller, butiksmaterial, utställningssystem och använder de flesta tryck- och produktionstekniker. Deras mål är att alltid uppfylla deras kunders krav på kvalitet, effektivitet och leveranstrygghet.

I rollen som produktionsledare kommer du att säkerhetsställa att mallar och rutiner är korrekta i enlighet med företagets orderhantering och leveransrutiner. Du kommer att ha en viktig roll i gruppen med ansvar för tidsplaner och kvalitetssäkring för projekt, innehåll och arbetsplanering. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor och kommer att arbeta med många kontaktytor, både leverantörer och kunder. Som produktionsledare så kommer du att vara bolagets spindel i nätet och ska därav trivas med att arbeta med problemlösning och ha många bollar i luften.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund Mediaformat vilket innebär att du blir anställd av vår kund men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vår kund har sitt kontor i Bromma och arbetstiderna är förlagt vardagar under kontorstider. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker sig som har arbetslivserfarenhet ifrån service/administration sedan tidigare. Du trivs med att arbeta lösningsorienterat och är en ”doer”. Det är meriterande om du arbetat med ordersystem och Excel sedan tidigare men detta är inget krav. Det viktigaste för vår kund är att du är rätt person för tjänsten, vilket innebär att du är en tydlig i ditt sätt att kommunicera och social. Vidare är du engagerad som person och framförallt redo att utvecklas. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44991

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till