Jobbet Produktionsledare LP Entreprenad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsledare LP Entreprenad publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett starkt affärssinne och ett intresse för grönytor? Har du erfarenhet av projektledning/arbetsledning? Vill du arbeta på ett branschledande och framgångsrikt företag? Då bör du läsa vidare!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en produktionsledare till vår kund LP Entreprenad. LP Entreprenad är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö. De skapar och underhåller livsmiljöer och hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. LP Entreprenad värnar om miljö och skapar hållbara lösningar.

Som produktionsledare kommer du planera och leda projekt och du kommer ha det övergripande operativa ansvaret för uppdragets dagliga verksamhet gällande trädgårdsskötsel. Dina ansvarsområden i rollen som produktionsledare är personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Vidare ansvarar du även för att projektets budget hålls genom aktiv merförsäljning och värdeskapande kundrelationer. Du kommer tillsammans med Produktionschefen ha ansvar för att upprätta budget och resultatkrav för projektet.

Du kommer att arbeta på deras huvudkontor som är placerat vid Gunnilse i Angered. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos LP Entreprenad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och planerar att starta i mitten på augusti.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:
-2-årig eftergymnasial trädgårdsutbildning
-Några års erfarenhet som arbetsledare/projektledare, gärna inom skötsel av grönytor.
-Erfarenhet av anbudsarbete, inköp, budget- och resultaträkning.
-B-körkort

Som person är du en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att ni tillsammans ska nå uppställda mål. Vidare är du strukturerad, tydlig, problemlösande och du har en förmåga att hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48723

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till