Jobbet Produktionsledare lokverkstad till Green Cargo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsledare lokverkstad till Green Cargo publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa framtidens lokunderhåll? Bra! Sök då tjänsten som produktionsledare på Green Cargo i Eskilstuna.

Lokverkstaden erbjuder underhåll, reparationer och fältservice av lok samt i mindre skala för järnvägsvagnar. I Green Cargos fordonsenhet, där verkstäderna ingår, pågår en förändring av synen på underhåll från reaktivt och konservativt till proaktivt och innovativt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd på Green Cargo erbjuder vi karriär- och utvecklingsmöjligheter samt stora möjligheter till att vara delaktig i den förändringsresa företaget har påbörjat.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet bedrivs i verkstadsmiljö där du förväntas fokusera på ledarskap. Du utvecklar dina medarbetare och verksamheten inom ramen för Green Cargos ledningssystem samt legala krav för att säkra att produktionen når rätt säkerhet, kvalitet och leverans till rätt kostnad. Du kommer även att medverka i arbetet med att bryta ner, implementera och följa upp verksamhetens affärsplan. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera kommande underhåll med underhållsstyrarna i Hallsberg
  • Koordinera och beställa tredjepartsbesiktningar
  • Rapportera i fordonsunderhållssystem
  • Fakturera utfört underhåll
  • Lagerinköp och saldobevakning i affärssystem samt daglig rapportering till verkstadschef

Ledarskapet bygger på hög närvaro och tillgänglighet ute i produktionen, vilket ställer krav på tidigare erfarenheter som chef eller ledare.

Du kommer att ha ett delegerat arbetsmiljöansvar för lokverkstaden. Utifrån personalens kompetens planera underhållet och vid behov följa med för att utföra och leda fältservice, såväl planerad som akut.

På lokverkstaden finns c:a 20 medarbetare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som produktionsledare ingår du i verkstadens ledningsgrupp. I ledningsgruppen förväntas du att företräda ditt eget område samt bidra med erfarenheter, innovativa idéer och kritiskt tänkande från detaljer till helheten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har viljan och förmågan att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i din ledarroll och vågar prova nya idéer samt har god självinsikt. Vidare är du lyhörd för medarbetarnas behov och förmår att utveckla effektiva team. Du har en teknisk gymnasial bakgrund eller annan relevant utbildning samt flerårig erfarenhet som chef och ledare från liknande verksamhetsområde.

Du är en lagspelare som ser till såväl den egna verksamhetens behov som till helheten för verkstäderna. Du har höga krav på dig själv och kan ställa adekvata krav på både medarbetare och andra chefer. Plötsliga akuta händelser på fält kan innebära hög arbetsbelastning och ställer därmed krav på din förmåga att periodvis hantera stress. Eftersom tjänsteresor till fältenheterna ingår i arbetet, både planerade och akuta, behöver du ha körkort för bil.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

468B61C0678B43D2A6EB1CE90A348226

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till