Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Produktionsledare för uppdrag hos företag söder om Stockholm job in Södertälje at ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Produktionsledare för uppdrag hos företag söder om Stockholm på ValueOne

Produktionsledare för uppdrag hos företag söder om Stockholm

ValueOne Södertälje, Stockholms län Project Basis
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

ValueOne söker en produktionsledare för ett sju månader långt konsultuppdrag hos vår kund söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som produktionsledare ansvarar du för verksamhetens dagliga drift och resultat med uppgift att operativt leda och fördela arbetet i gruppen. Uppdraget innefattar att effektivisera och öka produktiviteten och nyttjandegraden samt säkerställa en god ekonomisk utveckling. Du kommer att ha interna såväl som interna kontakter i ditt arbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till platschefen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kontinuerligt arbete med uppföljning och effektivisering.
  • Coacha och leda produktionens medarbetare.
  • Delta i projektmöten internt och i eventuella uppföljningsmöten med kund.
  • Effektivisera flöden samt hantera nya och ökande volymer.
  • Leda förbättringsarbeten.
  • Ansvara för uppföljning av produktionsresultat och budget, samt teknikutveckling inom produktområdet och löpande investeringar.
Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av en liknande arbetsledande roll inom tillverkande industri. Du är van att arbeta med logistiska flöden och att driva kontinuerligt operativt förbättringsarbete inom produktion och kan uppvisa goda resultat från framgångsrika förändringsprojekt kring effektivitet, förbättringsåtgärder och/eller implementering av system. Högteknisk kompetens är viktigt för rollen eftersom frågor kring underhåll av maskiner kan uppstå. Helst ser vi också att du har utbildning från högskola t.ex. inom produktionsteknik och har flerårig erfarenhet av LEAN (5S,SMED) eller motsvarande. Du bör också vara van att göra analyser och sammanställningar i Excel.  

För att du ska bi framgångsrik i rollen är det viktigt att du är självgående och har en stark egen drivkraft. Kort sagt, du får saker ur händerna och är van att självständigt lösa problem. Du drivs av att se resultat och trivs allra bäst i en entreprenörsinriktad kultur där du får vara med och utveckla både dig själv och andra samtidigt som du bidrar till företagets framgång. Till din karaktär är du noggrann och strukturerad och gillar att skapa ordning och reda. Du har lätt för att bygga relationer och trivs i en roll med många interna och externa kontaktytor. Som ledare är du tydlig och rak i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. 

Rekommenderade jobb

Produktionsledare för uppdrag hos företag söder om Stockholm
ValueOne Södertälje Project Basis
Konsultchef inom ekonomi till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Implementation Manager
Voyado Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone1384