Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

PRODUKTIONSLEDARE eller LOGISTIKTEKNIKER inom INTERNLOGISTIK jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
PRODUKTIONSLEDARE eller LOGISTIKTEKNIKER inom INTERNLOGISTIK på Framtiden

PRODUKTIONSLEDARE eller LOGISTIKTEKNIKER inom INTERNLOGISTIK

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Brinner du för internlogistik och är trygg i dig själv och kan stå på dig. Har du ett logiskt tänkande och driv och vill leda en grupp inom logistiken samtidigt som du är operativ i interna logistikprojekt? Då har jag en utmaning till dig. Så sök!

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsledare inom internlogistik kommer du att ansvara för en grupp på 6 personer och även ha personalansvaret för gruppen. Därmed kräver vi goda ledaregenskaper hos den person vi söker.

Vidare leder och utvecklar du den dagliga verksamheten inom internlogistik genom att sätta upp tydliga, konkreta mål och du planerar och följer upp verksamheten i enlighet med uppsatta mål.

Du arbetar även med utveckling av flöden i fabriken och är delaktig i olika projekt.
Du kommer att vara med och utveckla framtidens fabrik samtidigt som du får möjlighet till  personlig utveckling.

Om kunden
Vår kund är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för både privat & offentlig sektor. Sedan våren 2016 driver vår kund en ny produktionsanläggning för tillverkning av delar av sina produkter på plats på orten.

Vår kund har en oerhört stark innovationsfilosofi och efterlever sin företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Denna globala aktör erbjuder dig bland annat:
 • En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
 • Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
 • En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget

Din profil
Vi söker dig med ett genuint intresse av att leda människor och se dem utvecklas och du har ett teamorienterat synsätt. Du har stort intresse av produktionsutveckling inom internlogistik, har hög teknisk förståelse och du gillar att testa och prova nya lösningar.
För rollen krävs stor drivkraft och målfokus är en annan viktig egenskaper för att lyckas i tjänsten samtidigt som du gillar mixen av kort- och långsiktiga arbetsuppgifter. Du behöver vara både strukturerad och noggran.

Skallkrav:
 • Högskoleutbildning inom Produktionsledning och Logistik eller motsvarande
 • Erfarenhet från liknande roll
 • Erfarenhet  från en Ledarroll / Produktionsledarroll
 • Erfarenhet av Logistik och flöden
 • Svenska och Engelska är ett krav

Meriterande:
 • Har haft Personalansvar tidiagre
 • Erfarenhet av projektledning sedan tidigare
 • Industrivana

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.

Villkor
Start: Omgående
Slut: 2022-09-30
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping

Urval sker löpande så lämna in din ansökan direkt så du inte går miste om möjligheten!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078912967