Jobbet Produktionsledare / Content Producer / Production Manager till Clas Ohlson har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsledare / Content Producer / Production Manager till Clas Ohlson publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av produktionsledning inom marknad och är redo att axla en nyckelroll på ett företag i ständig förändring? Clas Ohlson söker nu en produktionsledare till deras marknadsavdelning där du får stort eget ansvar och möjlighet att påverka företagets marknadsarbete i Sverige.

Om företaget

Clas Ohlson grundades år 1918 och är idag ett av de starkaste varumärkena inom retail i Norden. Deras mission är att hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla och praktiska lösningar till attraktiva priser. Idag finns Clas Ohlson i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Tyskland och de har 232 fysiska butiker samt en etablerad e-handelsbutik.

Arbetsuppgifter

Som produktionsledare arbetar du med koordinering och aktivitetsplanering för marknadsaktiviteter och content genom hela processen och du ansvarar för leverantörskampanjer. I dina arbetsuppgifter ingår att sprida content/innehåll via content plattformar och interna medier och du arbetar med uppföljning och rapportering för content marketing. Vidare ansvarar du för underlag och beställningar mot Intern Reklam samt externa byråer av material som avser kampanjer och aktiviteter.

Formella krav

• Några års erfarenhet av produktionsledning, gärna från en reklambyrå eller en marknadsavdelning • Erfarenhet av att planera och ansvara för marknadsaktiviteter och content; kpi:er, uppföljning och planering • Goda kunskaper i grafisk produktion (Adobe Suite) • Mycket goda kunskaper i Google Analytics • Flytande svenska och engelska i tal och skrift För att trivas i rollen är du kommunikativ och socialt säker och är bekväm i en roll som innebär många kontaktytor, både externt och internt. Vi ser att du är självständig i ditt arbete och gärna driver dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är inte rädd för att komma med egna initiativ och berätta om dina idéer för andra. Då rollen är bred ser vi att du besitter en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete väl och att du är van att arbeta efter deadlines. För att trivas i rollen är du en positiv ”doer” som ser möjligheter istället för utmaningar i ditt arbete.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Clas Ohlson har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Clas Ohlson en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: produktionsledare, content producer, production manager, content, marknadsavdelning, marknad, Adobe suite, google analytics, marknadsföring, marknadskampanj, marknadsplanering, marknad, reklambyrå, PR-byrå, heltid, stockholm, Clas Ohlson, marketing, content marketing, marknadsaktiviteter

Referens

2469601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till