Jobbet Produktionsingenjörer sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsingenjörer sökes! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Botkyrka

Arbetsbeskrivning


Är du driven, har ett resultatinriktat arbetssätt och god kommunikativ förmåga? Har du dessutom gedigen erfarenhet som produktionsingenjör från pappers/processindustrin? I så fall kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi två drivna produktionsingenjörer för kunds räkning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionsingenjör arbetar du för att säkerställa rätt kvalitet, körbarhet, tillgänglighet och utbyte. Ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga på att följa upp processen och felsöka/utreda avvikelser inom process, produktivitet och kvalitét för att hitta rotorsaker och korrigerande åtgärder. Vidare får du även möjlighet att utbilda personal, utveckla rutiner och leda förbättringsaktiviteter. I dina huvudsakliga ansvarsområden som Produktionsingenjör ingår bland annat att:
•Ta fram och säkerhetsställa kvalitetsrutiner för avdelningens tekniska utrustning
•Utbilda operatörer för att säkerställa kompetens inom kvalitét, teknisk utrustning och arbetsmiljö
•Vara kundorienterad och ha kundkontakt vid behov
•Leda projekt och vara resurs i förbättringsprojekt samt ett stöd för produktionen i ständiga förbättringar och LEAN.
•Medverka i produktionsförberedande arbete
•Agera som support till den dagliga produktionen
•Driva löpande arbete, uppdrag och projekt enligt kundens policies och verksamhetssystem för SMAK-områdena Säkerhet, Miljö, Arbetsmiljö och Kvalitet.

Din profil
Vi söker dig som har ingenjörsexamen eller motsvarande teknisk kunskap. Du har minst 5 års erfarenhet från liknande tjänst inom pappers/processindustri samt erfarenhet av arbetssätt enligt Leanprincipen. Vi ser att du talar och skriver obehindrat i svenska och engelska samt har goda datorkunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi söker dig som trivs med och har fallenhet för att själv se och prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar på ett systematiskt och resultatinriktat sätt samt har mycket god kommunikativ förmåga. Som person skapar du goda relationer och har lätt för att samarbeta med andra. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning. Truckkort och traverskort ses även som meriterande.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Malin Jangenteg, malin.jangenteg@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3440

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till