Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsingenjör till spännande företag i Göteborg! jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsingenjör till spännande företag i Göteborg! på Academic Work

Produktionsingenjör till spännande företag i Göteborg!

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du som minst en högskoleingenjörsutbildning inom kemi, mekatronik eller maskin och vill vara en del av utvecklingen på ett spännande företag? Vi söker nu dig som är nyfiken samt villig att lära och utvecklas. Hos vår kund har du en varierande roll där det är viktigt att du kan anpassa dig och ta dig an arbetsuppgifter som är utanför ditt specialområde. Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag - vi tillämpar löpande urval!


Om tjänsten
Som produktionsingenjör hos vår kund kommer dina främsta arbestuppgifter innefatta monteringskvalificeringar, miljötest, arbete i simuleringsprogram, analys av test samt beräkningar av utfall. Det är en varierande roll där du får vara med i många led och därför tror vi också att du som söker har en vilja att lära dig nya saker och inte rädds över att utmanas i dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Du kommer bli en del av en grupp där det finns mycket erfarenhet och kompetens och har således goda förutsättningar att kontinuerligt utveckla din kunskap och få stöd i ditt arbete. Anställningen inleds med en gedigen upplärningsfas där du går bredvid en senior kollega för att därefter successivt ta dig an allt fler arbetsuppgifter.

Detta uppdrag är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på Academic Work men arbeta ut mot vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som

* Har en högskoleingenjörsutbildning inom kemi alternativt mekatronik eller maskin
* Vill bygga på och utveckla dina befintliga kunskaper
* Obehindrade kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift

Som person är du:

* Initiativtagande
* Problemlösande
* Självgående
* Orädd

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning, inkluderat registerkontroll, kommer att genomföras i samband med anställning (i enlighet med 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen). Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här.

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059360-SE