Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsingenjör till GEMS PET jobb i Uppsala på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsingenjör till GEMS PET på Poolia

Produktionsingenjör till GEMS PET

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid

Har du ett brinnande tekniskt intresse och är redo att anta en bred och varierande roll med mycket eget ansvar? Då kan du absolut vara den vi söker för ett spännande uppdrag till GEMS PET i Uppsala. Vi letar nu efter en noggrann och driven produktionsingenjör för ett konsultuppdrag. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och kommer att pågå fram till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser mycket fram emot att läsa din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom produktion med fokus på att packa Cyklotroner för leverans till bolagets slutkunder. Förberedelse och leverans för en Cyklotron är 2-3 veckors arbete. Rollen som produktionsingenjör innebär ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och mer där mellan. Du kommer att arbeta dagtid med flexmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Plocka och packa material för leverans
•  Order administration
•  Initiera skeppning av material
•  Lossa och lasta med truck och travers
•  Hantering av tungt gods
•  Fylla container med gods och lastsäkra
•  Snickeri (lastsäkring)
•  Mekaniskt arbete

Vem är du?
För denna roll ser vi att du har arbetat inom producerande verksamhet under ett par år, med fördel har du erfarenhet av skeppning och logistik. Du är tekniskt lagd och har du även utbildning inom teknik, logistik eller liknande är det ett extra plus. Truckkort är ett krav, likaså god kännedom i Officepaketet, framförallt Excel och Word. Har du tidigare erfarenhet av systemet Pyramid ser vi det som mycket meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Har du utbildning som rör farligt gods och lastsäkring är det också mycket meriterande.

Som person ser vi att du är positiv, lättsam och att du fungerar bra i grupp. Du tar eget ansvar och initiativ efter en given inledande upplärning och har ett driv att lösa problem på vägen. Vidare ser vi att du har ett ordningssinne och är noggrann för att leverera ut rätt kvalitet. Kvalitet är av stor vikt för denna roll.

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60721